BabyGlow: naar het strand

Categories BabyGlow, Persoonlijk, Verslag

Het was afgelopen woensdag heel erg mooi weer. Dus besloot ik voor het eerst met Liz naar het strand te gaan. Mijn moeder was al op het strand aanwezig samen met mijn oma en zij had al een tentje bij zich. Ideaal voor Liz.

 

Ik heb Liz eerst thuis rustig haar middagslaapje laten doen. Terwijl zij sliep heb ik onze spullen ingepakt. Ik nam mijn luiertas mee en stopte daar extra speelgoed in en eten en drinken voor Liz. Zoals haar boterhammetje, haar fruit en water. Ook nam ik twee grote strandlakens mee en een zwembroek.

Na haar middagslaapje ben ik met Liz naar het strand vertrokken. Eenmaal aangekomen op het strand was het best wel een klus om de wagen door het zand te verplaatsen. Maar als je de wagen achter je aan trekt gaat het best wel makkelijk.

 

Op het strand heb ik Liz haar kleertjes uitgetrokken en haar haar zonnehoedje opgezet. Ik zette haar neer op een strandlaken in het tentje. Liz keek haar ogen uit. Ze zag allemaal nieuwe dingen: zee, zand en spelende kindjes. Ze vond het geweldig! Liz ging lekker in de tent zitten spelen en vermaakte zich prima. Zand vond ze maar raar aanvoelen. Dat was echt grappig om te zien.

Op het strand heb ik haar lekker in haar rompertje gelaten. Maar na een uurtje vond ik haar best wel klam aanvoelen. Dus toen heb ik haar haar zwembroekje aan gegeven. Dat vond ze wel lekker.

 

Liz genoot met volle teugen van alle nieuwe indrukken die ze opdeed. Maar na ruim 2 uur was ze wel heel erg moe van alle nieuwe prikkels. Dus ben ik lekker met haar naar huis gegaan. In de auto is ze lekker in slaap gevallen en ze zag er als een heel tevreden en voldaan meisje uit.

Ons eerste dagje strand was dus een succes. Liz heeft ervan genoten. Ik ga deze zomer ook proberen om dit vaker met haar te doen. Want ze vind het volgens mij echt leuk en ik geniet er van om haar zo blij te zien.

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*