BabyGlow: Picknicken

Categories BabyGlow, Lifestyle, Persoonlijk

Wat gaat de tijd toch snel. Afgelopen vrijdag, 9 juni was Liz alweer 9 maanden oud. Negen maanden alweer, jeetje. Dat betekent dat ik nu zo’n beetje weer op gewicht zou moeten zijn. Ze zeggen immers altijd: negen maanden op, negen maanden af. Nou om eerlijk te zeggen ben ik er nog niet helemaal… maar het scheelt niet veel. Ik moet nog 2 kg afvallen en dan ben ik weer op mijn oude gewicht. Ik vind dat best wel netjes van mezelf.

 

Het afgelopen weekend was het weer heerlijk weer. Omdat er in onze vriendengroep meer kleine kindjes zijn, leek het Rick en mij een leuk idee om met elkaar te gaan picknicken in het park. Dat is met kleine kindjes echt heel leuk om te doen en je hebt helemaal niet veel nodig. Met een groot kleed, wat hapjes en drankjes en speelgoed voor de kleintjes kom je al een heel eind.


Zaterdag spraken we af met wat vrienden en de kindjes in de Leidse Hout. We hadden twee kleden en wat hapjes en drankjes meegenomen. Voor wat muzikaal vermaak op de achtergrond namen we ook onze Nude bluetooth box mee. Ideaal voor dit soort dingen.

Het was echt heel erg gezellig en de kleintjes vermaakte zich ook super. Liz heeft lekker met Livia en Rosalie zitten spelen. Livia en Liz schelen 2,5 maand maar als je ze naast elkaar ziet dan is dat toch best wel een verschil. Ondanks dat ik Liz soms echt al groot vind, is ze naast Livia toch nog een klein meisje. Die twee dotjes zaten heerlijk te spelen en de volwassenen hebben zich ook prima vermaakt. Later sloten ook Joost, Eva en hun zoontje Guus nog bij ons aan. Guus is bijna een half jaar ouder dan Liz en dat is echt een groot verschil om te zien. Toch kunnen Guus en Liz ook leuk samen spelen, het zijn ook twee hele lieve schatjes. We zijn tot etenstijd blijven hangen in de Leidse Hout en hebben veel gekletst en hapjes gegeten. Het was een hele gezellige middag.

 

Jullie lezen het, wij hebben weer leuke, gezellige dagen achter de rug. Binnenkort gaan we voor het eerst met Liz op vakantie en ik ben echt al aan het aftellen voor mezelf. Ik kan bijna niet wachten!

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “BabyGlow: Picknicken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*