Win 2x een Chilly Festival pakket

Categories Winactie

De ene winactie is nog niet voorbij of de volgende gaat alweer van start! Augustus lijkt wel win-maand op BeautyGlow! *hint* Dit keer mag ik twee Chilly festival pakketten weggeven!

 

Ik ben zelf erg fan van de Chilly gel, zoals je al eerder op mijn website hebt kunnen lezen. Chilly heeft sinds kort een miniverpakking van de gel. De Chilly doekjes en miniverpakking zijn ideaal om overal mee naar toe te nemen, zoals het strand of een festival. Bovendien zijn alle producten hypoallergeen en gynaecologisch getest, waardoor ze veilig zijn voor dagelijks gebruik.

Speciaal voor jullie heeft Chilly nu twee leuke festival pakketten samengesteld en deze kun je nu op BeautyGlow winnen! In deze pakketten zit het volgende:

 • Chilly miniverpakking
 • Chilly doekjes
 • Groene waaier
 • Groene inklapbare zonnebril
 • Oordopjes
 • Pleisters
 • WC-dekjes
 • Poncho
 • Inklapbare haarborstel
 • Alles in een groen stoffen tasje

Leuk pakket toch? Deze willen jullie vast wel winnen!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op dit leuke pakket, moet je het volgende doen:

 • Volg BeautyGlow op bloglovin en like dit artikel
 • Volg me op Instagram
 • Laat een comment achter onder dit artikel waarin je laat weten dat je meedoet.

Voor een extra winkans verstuur je de volgende tweet:

Ik doe mee met de 2e #winactie van augustus op www.beautyglow.nl en maak kans op een #chilly festival pakket! @daisybeautyglow #RT

Deze winactie loopt tot 20 augustus, dus jullie hebben nog tijd zat om mee te doen en genoeg festivals om te bezoeken!

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

12 thoughts on “Win 2x een Chilly Festival pakket

 1. Wat een leuk festivalpakket dus ik doe graag mee. Ik ga 23 augustus naar Mysteryland dus dit zou super goed van pas komen. Ik volg je op Bloglovin en Instagram (beiden onder mijn eigen naam Marisca Dikkeboer). Alleen twitteren doe ik niet.

  Ik moest in het begin een beetje wennen aan Chilly omdat er iets mintachtigs in de doekjes zit maar ik vind het wel enorm verfrissend. Zeker als je een hele dag aan het dansen bent op een festival is het handig om zoiets in je tasje te hebben. 🙂

 2. Men nicht is ook obsessed met Chilly gel, ik zou het graag aan haar als cadeau geven ^^ dus ik doe mee! (_girlcare op insta en twitter)

  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*