Win een telefoonhoesje naar keuze van telefoonhoesjestore

Categories Winactie

Vorige keer liet ik jullie al mijn nieuwe telefoonhoesje met een indianen dromenvanger zien. Nog steeds ben ik er super blij mee! Maar ik maak jullie graag ook blij met een mooi telefoonhoesje. Daarom kun je vanaf vandaag een telefoonhoesje winnen!

 

Een telefoonhoesje naar keuze

Omdat ik begrijp dat niet iedereen dezelfde telefoon heeft als ik, heb ik kunnen regelen dat jullie zelf een telefoonhoesje mogen uitkiezen! Dus of je nu een iphone 5s hebt, een iphone 6s, of zelfs helemaal geen iphone. Dan is dit geen probleem! Als je de gelukkige winnaar bent, mag je helemaal zelf een telefoonhoesje uitkiezen. Hoe leuk is dat?

 

Wat moet je doen?

Om kans te maken op een super tof telefoonhoesje naar keuze moet je natuurlijk wel iets doen.

  • Like telefoonhoesjestore op Facebook
  • Volg BeautyGlow op bloglovin
  • Volg BeautyGlow op Instagram
  •  En laat hier onder even weten dat je meedoet.

Weer kun je je winkans vergroten! Hoe? Zo:

  • Volg me op Twitter (+1)
  • Verstuur de volgende tweet: (+1)

Win een telefoonhoesje naar keuze van @telefoon_hoes op BeautyGlow!  #winactie #giveaway  #RT  

Deze winactie loopt tot 11 april. Succes allemaal!

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

4 thoughts on “Win een telefoonhoesje naar keuze van telefoonhoesjestore

  1. Leuke actie! Het indianen dromenvanger hoesje is heel mooi. Helaas hebben ze deze niet voor mijn smartphone. Zeker zou ik iets moois gaan vinden. 🙂 Ik heb alle stappen uitvoerd, ook de twee extra-stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*