Winactie OPI La Paz-itively hot

Categories Winactie

Mijn lieve trouwe volgers. Zoals jullie hebben gemerkt was ik de laatste tijd niet zo actief. Ik had echt even tijd voor mezelf nodig en dat betekende dus echt tijd voor mezelf en minder tijd voor mijn blog. Dat heeft me oprecht goed gedaan. Maar voor jullie was het minder leuk.

Maar ik maak het graag goed met jullie. Omdat jullie zulke trouwe volgers zijn wil ik jullie iets terug geven. Ik kocht dit prachtige lakje van OPI onder het mom van: roze nagellak heb je nooit genoeg! En dit lakje wil ik graag aan jullie geven! Je kan hem winnen! Helemaal gratis dus!

 

OPI – La Pazitively Hot

OPI La Paz-itively Hot is een prachtig roze lakje met een parelmoertint erin. Eenmaal aangebracht knalt hij echt van je nagels af kan ik je vertellen! Ik heb hem namelijk zelf ook in mijn collectie! 😉

Binnen twee laagjes is de lak goed dekkend. Ook droogt hij snel op. Wat prettig is voor mevrouwtjes ongeduld zoals ik. Nieuw kost dit lakje € 14,95.

 

Wat moet je doen?

Oke! We gaan over tot actie! Als je een echte trouwe volger bent zijn onderstaande optie vast geen enkele moeite. Desalniettemin maakt iedereen evenveel kans om te winnen! Ik gebruik namelijk altijd een fruitmachine om de winnaar te bepalen. Dus iedereen heeft evenveel kans!

Om kans te maken moet je het volgende doen:

Easypeasy as that! Maar!!! Er zijn opties om je winkans te vergroten!

 • Repost de instagramfoto (+1)
 • Volg me op Twitter (+1)
 • Verstuur de volgende tweet: (+1)

Super Pink OPI winactie op BeautyGlow! Ik doe mee, jij ook? #winactie #giveaway #OPI #RT  

Deze winactie loopt tot en met 14 maart 2016. Dus jullie hebben iets meer een week de tijd om mee te doen. Succes!

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

6 thoughts on “Winactie OPI La Paz-itively hot

 1. Wat een geweldige actie! Ik heb pas sinds december OPI ontdekt en langzaamaan begin ik een setje bij elkaar te krijgen, maar een roze tint heb ik nog niet.
  Ik doe heel graag mee, echt zo’n zomer en lente-kleur die ik de komende maanden veel kan gaan dragen.

  Ik was al overal volger (Instagram en Twitter beide @paramara1982) en heb gerepost en getweet.

 2. Wat een vrolijk kleurtje! Ik maak graag kans en heb hiervoor ook alle optionele kansen gedaan.
  Liefs, Jolijn

 3. Fijn dat je tijd voor jezelf je goed heeft gedaan. Dat is heel belangrijk! Wij kunnen best wachten 🙂
  En dan zo’n mooi lakje weggeven. Super. Ik heb nog geen echt OPI lakje, wel Nicole by OPI, die is heel fijn. Ben heel benieuwd! Ik heb alles gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*