Amiset 2b Detox

Categories Review

Dit kleine flesje 2b detox van Amiset wordt ook wel omschreven als de ontgiftingsmethode van dit moment. Amiset belooft dat 2b detox je huid helpt te stralen en dat het de tekenen van het ouder worden remt. Ook zou 2b detox het afvallen makkelijker maken en begin je hiermee je dag energiek en fris. Dit alles gebeurd omdat dit mengsel ervoor zorgt dat je lichaam wordt gereinigd van binnen uit. Poe, poe. Dat belooft wat!

2B detox zou je lever ondersteunen met het afscheiden van afvalstoffen uit je lichaam. Hierdoor zou je dus ook minder snel last moeten hebben van puistjes! Hee, wie wil dat nu niet.

De test

Ik neem elke ochtend na mijn ontbijt een glaasje 2b detox. Dit meng ik als volgt: ik neem een dopje 2b detox en vul dit vervolgens aan met water. Net zoals je limonade mengt zegmaar. Je krijgt dan een glas vloeistof dat er ook uit ziet als limonade.

De smaak is prima: zoet, maar niet te overheersend. Ik vind het eigenlijk best lekker, lekkerder dan bietensap in ieder geval.

Twee maanden lang heb ik dit spul gebruikt, maar merk ik veel? Qua gewicht eigenlijk niet. Ik blijf nog steeds op hetzelfde gewicht hangen. Jammer. Qua trek in zoetigheid merk ik ook geen verandering. Ik ben nog steeds een even grote snoepert. Wel ziet mijn huid er egaler uit. Geen puistje te bekennen. Het is nog wel een beetje grauw (wat wil je met dit weer!).

 

Conclusie

Ik merk qua gewicht niet echt veel. Ik heb dan ook niet het idee dat ik onwijs gedetoxt ben. Wel ziet mijn huid er egaler uit. Dat vind ik een groot pluspunt. Voorlopig ga ik dus nog lekker door met het gebruiken van 2b detox. Wie weet is er na nog een maand wel een grotere verandering te zien.

Samenvatting

Product: 2b detox

Merk: Amiset

Verkrijgbaar: www.vitamins.nl

Prijs: € 6,99

Cijfer: 6

 

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

5 thoughts on “Amiset 2b Detox

  1. Jammer dat het nog niet helpt voor je gewicht! Zitten verder wel positieve stofjes in maar ik eet al enorm gezond en heb dus ook een goede huid.

    Ga het vanwege de taurine zelf niet proberen. Hoe lang doe je t nu precies?

  2. fijn dat je huid er beter uitziet! ik begin er zelf niet aan omdat het me nu gewoon een niet zo goed gevoel geeft om zo iets te gebruiken. niet dat ik vind dat andere dat niet moeten doen of dat het slecht is hoor!! ik voel me er nu gewoon niet zo goed bij. misschien dat ik me er later wel een keertje aan waag. de prijs houd me in ieder geval niet tegen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*