Amiset Mate

Categories Review, Sporten

De producten van Amiset vind ik erg fijn. Ik heb al eerder Green Tiger en 2B detox gereviewd voor jullie. Maar Amiset heeft ook een energiedrankje, wat je zelf moet mengen met water. Zo kun je zelf bepalen hoe zoet het drankje moet zijn. Super handig!

 

Amiset Mate

Dit is hoe Amiset haar energiedrank Mate zelf omschrijft:

Ieder actief mens kent het heerlijke voldane gevoel bij het verlaten van de sportschool na een intensieve fitnesstraining. Je voelt je fris, helder, opgeladen en dus klaargestoomd voor de rest van je dag of avond. Geest en lijf zijn op elkaar afgestemd. Het gevoel dat alles klopt overspoelt je. 

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om met hetzelfde gevoel de sportschool in te gaan? Want laten we eerlijk zijn, wie moet er zich niet af en toe naar toe slepen?

MATE is je redder in nood. Je ‘maatje’ dat je overhaalt om lekker te gaan trainen wanneer je er geen zin in hebt of er de fut voor mist. Een krachtige ‘high energy’ cafeïnedrank op basis van het kruid yerba mate, aangevuld met taurine en isotonische zouten om je mineralenbalans te herstellen. 

MATE laad je op en geeft je een nuttige energiestoot. Zo krijg je op een natuurlijke en gezonde manier meer mentale helderheid en flexibiliteit. Het product is daarom geschikt voor onder meer krachtsporters, sprinters, veldatleten, vechtsporters en baanwielrenners.

Mate zou dus mijn redder in nood moeten zijn. Nou dat klinkt wel heel erg veel belovend.

 

De test

Ik gebruik Amiset Mate nu al een tijdje als sportdrank tijdens de tenniscompetitie. Ik drink thuis een glas Mate voordat ik naar de tennisbaan ga en gebruik tijdens het sporten een bidon gevuld met Mate. Mate is een roze poeder wat je dus mengt met water om een energiedrankje te maken.

Het mengen van een glas of bidon Mate is super makkelijk. Je vult naar smaak een bidon of glas met een eetlepel Mate en lengt dit aan met water. Wat er overblijft is een lichtroze (de intensiteit van de roze kleur ligt aan de hoeveelheid die je gebruikt) drankje wat lekker naar kersen smaakt. Voor een glas gebruik ik een theelepel en voor een bidon een eetlepel.

Het drankje smaakt dus naar kersen, maar niet super zoet. Ook zitten er minder suikers in dan in een AA drankje. Mate is natuurlijker en gezonder omdat er gebruik wordt gemaakt van kruiden die je een energieboost geven. In dit product zit suiker, maar het bevat geen kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Maar nu het belangrijkste, werkt het? Daar kan ik kort over zijn: JA! Als ik Mate heb gebruikt, ben ik veel wakkerder en scherper tijdens mijn wedstrijd. Ook voel ik me fitter en minder snel moe! Ik heb soms bewust geen Mate gebruikt en merkte duidelijk verschil: ik was niet scherp en werd snel moe. Met Mate heb ik hier geen last van.

Conclusie

Ik ben echt een enorme fan van Amiset Mate. Ik ben scherper en minder snel moe en krijg er voldoende energie van voor 2 competitiewedstrijden tennis. Mate is absoluut een blijvertje voor mij!

 

Samenvatting

Product: Mate (energiedrank)

Merk: Amiset

Verkrijgbaar: www.vitamins.nl

Prijs: €9,99

Cijfer: 10

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*