BabyGlow: Aan de wandel

Categories BabyGlow

Het gaat volgens mij niet lang meer duren voordat Liz haar eerste stapjes los gaat zetten. Ze ‘loopt’ nu al achter haar V-tech babywalker en ook aan de hand. Dat vind ze super leuk en dan wil ze ook niet stoppen. Ze pakt van allebei mijn handen dan mijn vingers vast en zet voorzichtig stapjes. Super schattig en leuk!

 

Achter haar babywalker zet ze ook stapjes. In het begin was onze laminaatvloer een beetje te glad en dan schoot Liz wel eens door. Maar inmiddels heeft ze het lopen goed onder controle en gaat het steeds beter. Ze loopt de hele kamer rond achter haar babywalker.

Omdat ik het zo leuk vind om Liz aan de hand stapjes te laten doen heb ik schoentjes voor haar gekocht. Ik heb gekozen voor een soort baby minnetonka’s van Bunnies. Uit de leren lopen collectie. Dan kan Liz ook buiten stapjes doen. Bijvoorbeeld bij de kinderboerderij.

 

De schoentjes zitten heel goed bij Liz en ze staan ook heel schattig. We matchen leuk als ik ook mijn Minnetonka’s aan heb.

 

Ik ben echt heel benieuwd wanneer Liz haar eerste stapjes los gaat zetten. Ze is nu 13 maanden en voor mijn gevoel kan het niet lang meer duren. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte!

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “BabyGlow: Aan de wandel

  1. Leuk hoor, dat Lizzy zo met lopen bezig is.
    Ze zal wel snel los willen lopen want ze vind het allemaal wel leuk en spannend zo te zien.
    Als ze dat loslopen eenmaal door hebben, dan kan jij haar achterna lopen (haha)
    Fijn dat het zo goed gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*