BabyGlow: de strijd met de zwangerschapskilo’s

Categories BabyGlow, Persoonlijk, Verslag

Liz is inmiddels alweer 10 weken oud. Jeetje, 10 weken alweer. De tijd gaat zo ontzettend snel en ik vind het zo bijzonder. Elke dag geniet ik met mijn kleine meisje. Maar helaas moet ik in december ook weer aan het werk. Eerlijk gezegd heb ik daar helemaal geen zin in, dus ik probeer er zo min mogelijk aan te denken.

 

Maar ik weet dat de eerste werkdag eraan gaat komen. En dan wil ik natuurlijk wel weer normale kleding aan kunnen trekken. Dus ik moet toch iets aan de zwangerschapskilo’s gaan doen. Ik durf niet te zeggen wat ik nu weeg. Maar ik kan je in ieder geval vertellen dat ik nog nooit zo zwaar ben geweest als nu. Ok√© toen ik zwanger was, woog ik nog meer. Maar toen zat er nog een babytje in mijn buik. Nu wordt het toch echt weer tijd dat ik weer in shape ga komen.

Aangezien ik borstvoeding geef mag ik niet op dieet. Dat is namelijk niet goed voor de borstvoeding en dus niet goed voor Liz. Dus dat ga ik niet doen. Maar wat ik wel mag doen is sporten. Dus daar ben ik mee begonnen. Ik ben weer een keer in de week aan het zwemmen samen met mijn moeder. We zwemmen dan een half uur lang non stop baantjes. Dit deed ik vroeger met gemak, nu merk ik dat ik mijn conditie weer moet opbouwen. Maar dat gaat best snel, de laatste keer ging het al makkelijker.

 

Ook ben ik weer aan het tennissen. Ik heb weer tennisles en ik heb inmiddels ook al de eerste competitiedag achter de rug. Ik heb toen gewoon een enkel wedstrijd en een dubbel wedstrijd gespeeld. Dat ging redelijk, ik merkte soms wel dat ik wat snelheid tekort kom. Maar dit is dus ook een kwestie van trainen.

Ook train ik thuis met fitness video’s van YouTube. Ik ben weer begonnen met 30 days shred en dat is best wel pittig. Dus ik hoop hier binnenkort ook wat resultaat van te zien. Ik voel het wel want ik heb behoorlijk spierpijn.

 

Qua gewicht ben ik inmiddels 2 kilo afgevallen. Dat is een begin, maar er mag nog wel meer af. Mijn normale broeken pas ik wel al, maar er zit een klein randje overheen (o wat erg!). Dus ik ga gewoon lekker door met sporten en hoop dat ik daarmee de kilo’s geleidelijk aan verlies.
Wat hebben andere mama’s gedaan om de kilo’s te verliezen? Ik hoor graag jullie tips!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*