BabyGlow: Fietsen met Liz

Categories BabyGlow, Persoonlijk

Zoals ik al in een eerdere BabyGlow vertelde Liz kan goed rechtop zitten. Wat dus betekende dat we mochten gaan fietsen. Nadat ik bij diverse mensen navraag heb gedaan over fietsstoeltjes hebben Rick en ik besloten om een Yepp mini voor Liz te kopen.

 

De stoeltjes van Yepp zien er heel mooi uit en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van wit tot knalroze. Wij besloten echter om gewoon voor een zwarte Yepp mini te gaan. Binnen een paar minuten zat het stoeltje gemonteerd op mijn fiets, dat ging namelijk super gemakkelijk.

 

Voordat we echt zijn gaan fietsen hebben we Liz even laten wennen aan het stoeltje. We hebben haar erin gezet en zijn rondjes gaan lopen door de hal. Nou Liz vond het helemaal geweldig. Ze zat te stralen en te lachen. Dat zat dus wel goed, tijd voor het echte werk.

Ik besloot een kort stukje te gaan fietsen en fietste met Liz naar mijn ouders. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het best wel spannend vond. Dus ik heb heel rustig gefietst. Liz vond het helemaal leuk. Ze keek lekker om zich heen en zat te spelen met mijn fietsbel.

 

Bij mijn ouders dronk ik een frisje en toen zijn we weer terug gefietst. Liz was helemaal moe van alle nieuwe indrukken en ze viel in het stoeltje in slaap. Dat vond ik wel een beetje eng dus ik bijna de hele terugweg haar hoofdje met mijn hand vastgehouden.

 

Jullie lezen het, het fietsen was een groot succes. Liz genoot er volop van al werd ze wel een beetje moe. Ik denk dat we nu nog veel vaker gaan fietsen want ik vond het ook super leuk! Andere mama’s: genieten jullie ook zo van fietsen met je kleintje?

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*