BabyGlow: genieten van de zomer

Categories BabyGlow, Persoonlijk

In januari keek ik er al naar uit: zomer! Heerlijk genieten van het warme weer en de zon. En vooral ook veel buiten zijn met onze kleine Liz. Want als het echt warm is, wil je natuurlijk niet binnen zijn. Dus gaan we met mooi weer altijd op stap: naar het strand, varen, gewoon de stad in, noem maar op! Maar Liz is natuurlijk een baby en baby’s slapen tussen de middag. Dus dan kunnen we niet op pad.

 

Omdat wij in een appartement wonen is dat soms best lastig. Ik kan niet even in de tuin gaan zitten als Liz lekker ligt te slapen. Voordat ik dan weer naar buiten kan gaan zijn we zo 2 uur verder. Daarom ga ik tegenwoordig naar mijn oma haar huis voor Liz haar middagslaapje. Maar dit doe ik alleen als het echt warm is. Bij mijn oma heb ik in een van de slaapkamers een campingbedje neergezet. Zo kan Liz lekker haar slaapje doen terwijl ik in de tuin van de zon geniet.

Dit werkt voor ons ideaal. Als Liz wakker wordt kan ze vervolgens lekker bij mijn oma in de tuin spelen. Heerlijk vind Liz dat en ik vind het ook heel leuk om te zien. Het is werkelijk waar genieten.

 

Omdat we vroeg op vakantie zijn gegaan heb ik steeds het gevoel dat de zomer zo weer voorbij kan zijn. Ook al is dat natuurlijk niet zo. Daarom probeer ik samen met Liz volop van elke zomerse dag te genieten en tot nu toe lukt dat aardig.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*