BabyGlow: Kruipen

Categories BabyGlow

Het cliché is echt waar: de ontwikkeling van je kindje gaat zo ontzettend snel. Over iets meer dan een maand word Liz alweer een jaar. Het lijkt wel vorige week dat ze geboren is. De tijd vliegt en Liz maakt in haar ontwikkeling ook echt sprongen. Ze kan nu ook al kruipen.

 

Eerst tijgerde Liz vooral de kamer rond. Ze kwam overal waar ze wilde zijn, maar kruipen deed ze niet. Daar is nu verandering in gekomen. Sinds afgelopen donderdag kruipt ze heel de kamer door. Als me ik me verstop, komt ze naar me toe gekropen om te zoeken. En als ik even ergens heen loop, kruipt ze me achterna. Dat ziet er echt heel schattig uit.

Liz vind het zelf ook heel erg grappig dat ze nu kan kruipen dus ze doet het ook volop. Daarnaast heeft ze nog iets nieuws geleerd: zichzelf optrekken tot staan. Als ik haar in de box zet staat ze binnen een mum van tijd. En ook aan de salontafel trekt ze zich op. Als ik mijn kleine meisje dan zo zie staan vind ik haar echt zo groot geworden. Heel erg leuk, maar het gaat ook wel echt heel erg snel.

 

Ik ben heel benieuwd wanneer Liz haar eerste stapjes gaat zetten. Ik heb het idee dat, dat ook niet heel lang meer kan gaan duren. Maar we gaan het zien en meemaken. Ik vind het allemaal in ieder geval heel erg bijzonder en heel erg knap van Liz.

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*