BabyGlow: onderwaterfoto’s maken

Categories BabyGlow, Persoonlijk, Verslag

Liz haar zwemles was afgelopen week anders dan normaal. Er kwam namelijk een onderwaterfotograaf foto’s maken. Super leuk, maar ook heel spannend. Tenminste, dat vond ik.

 

Elke week ga ik met Liz babyzwemmen en elke week moet ze dan ook onderwater. Dat vind ik ook helemaal niet eng. Maar bij het maken van de onderwaterfoto’s moest ik haar loslaten onderwater. Daar werd ik toch wel een beetje nerveus van. Gelukkig waren er twee zwemleraren bij dus ik werd al iets gerust gesteld.

 

Ik moest naast de fotograaf gaan staan en de meester deed Liz dan onderwater. Liz moest dan een paar seconden zelf zwemmen en daarna mocht ik haar pakken. Ik vond het mega spannend maar Liz deed het heel erg goed. Ze vond het ook helemaal niet erg om onder water te zijn.

 

Daarna ging ik nog samen met Liz onderwater op de foto. De eerste keer mislukte dat een beetje: ik keek echt alsof ik heel erg schrok, het leek wel of mijn ogen eruit puilden haha. De tweede keer waren de foto’s wel gelukt.

Ik heb de foto’s nog niet ontvangen, maar zodra ik ze heb zal ik ze met jullie delen. De ervaring van het onderwater foto’s maken vond ik heel bijzonder en het resultaat (ik heb al een proef gezien), was ook gaaf.

 

Andere mama’s: hebben jullie dit wel eens met jullie kleintje gedaan en vonden jullie het ook zo spannend?

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*