BabyGlow: spelen op het strand

Categories BabyGlow

Afgelopen woensdag was het eindelijk weer zomers weer. Daar hebben Liz en ik dan ook volop van genoten en we zijn lekker naar het strand geweest. Liz vindt het strand inmiddels helemaal leuk. Ze kijkt volop om zich heen en is lekker aan het spelen met haar speelgoed en met mij. Want klimmen op haar mama vind ze ook helemaal leuk.

 

Ondanks dat Liz het strand helemaal leuk vind, houd ze niet van zand. Nee, zand is lava volgens Liz. En dat is echt super grappig om te zien. Ze kan namelijk niet meer zo goed stil zitten en kruipt graag in het rond. Maar zodra haar handje of haar voetje het zand raakt, trekt ze hem snel terug!

Toen ik een klein meisje was vond ik het ook heerlijk op het strand. Volgens mijn ouders was ik hele dagen bezig met kuilen graven en spelen bij de zee. Ik vond het heerlijk en ik was boos als we naar huis gingen. Ik ben heel benieuwd hoe Liz het strand later gaat vinden. Misschien wel net zo leuk als ik het vroeger vond.

 

Ondanks dat het al eind augustus is hoop ik toch dat er nog veel zomerse dagen aan gaan komen en dat we nog vaak naar het strand toe kunnen. Dan kan Liz weer lekker genieten en volop spelen en dan kan ik er ook weer van genieten om mijn mooi lieve dochter op het strand te zijn en het mooie weer.

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*