BabyGlow: Tandjes

Categories BabyGlow

Baby zijn is hard werken. De eerste drie maanden heb je last van krampjes en doet je buikje zeer. Ben je daar eindelijk van af, dan komen er ineens tandjes door. En ook dat doet zeer. Liz heeft inmiddels drie ondertandjes en boven komen er nu ook twee door. Heel leuk om te zien die tandjes en het ziet er ook super schattig uit. Maar het doorkomen doet wel echt pijn.

 

We merken het ook precies wanneer Liz haar tandjes doorkomen. Dan slaapt ze slecht, ze komt ook moeilijk in slaap en overdag zit ze veel met haar vingertje in haar mondje.

Soms heeft Liz echt heel veel pijn van een tandje. Dan gilt ze het echt uit. Dat is zo zielig! Om de pijn te verzachten geven we haar dan een kinderparacetamol. Ook hebben we verkoelende tandgel van VSM voor haar. Dat werkt ook wel een beetje.

 

Het aanbrengen van de tandgel vind Liz vaak vervelend. Maar daarna slaapt ze vaak wel weer goed. Gelukkig maar, want ze heeft haar slaap hard nodig en wij ook.

 

Tja, tandjes krijgen is geen feestje. Maar helaas is dit een fase waar ze ook doorheen moet. We doen er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat Liz zo min mogelijk last ervan heeft.

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*