BabyGlow: vriendjes en vriendinnetjes

Categories BabyGlow, Persoonlijk, Verslag

Binnen onze vriendengroep zijn wij lang niet de eersten met kinderen. Nee hoor, veel vrienden gingen ons al voor dus er zijn binnen onze vriendengroep al wat kindjes die ouder zijn dan Liz. Maar in het jaar dat Liz werd geboren zijn er ook andere kindjes geboren.

 

Zo werd in 2016 op 4 april Silvan geboren, het zoontje van mijn vriendin Jessica. Daarna kwam Guus op 29 april, het zoontje van Joost en Eva en toen kwam Livia er op 24 juni ook nog bij. In 2017 kwamen daar Tom op 10 januari en Evi op 28 maart nog bij. Super leuk dus! Allemaal leeftijdsgenootjes van Liz.

 

Dat vind ik echt leuk om te zien. Nu is het verschil tussen deze kleintjes nog best wel groot. Een paar maanden verschil maakt op zo’n jonge leeftijd best wel wat uit. Maar later merk je er niets meer van. Ik zie het nu al helemaal voor me dat ze met zijn alle op een sportclub gaan. Wat dat dan ook mag zijn.

 

Liz heeft dus best al een groepje vriendjes waar ze lekker mee kan spelen en dat vind ik heel erg leuk voor haar. 🙂

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*