Be your fabulous self, ook op vakantie!

Categories Make-up

Natuurlijk wil jij er altijd op je best uitzien, dus ook op vakantie! Daarom blijft het altijd weer lastig om te bepalen wat je nou wel en niet meeneemt, want je kunt nou eenmaal niet je hele beauty stash meenemen op reis. Met deze must-do’s zal jij tijdens je vakantie niks tekort komen en ook niks teveel meenemen!

Reisflacons

Shampoo, zonnebrandcrème, deodorant, van bijna ieder product is wel een mini variant te vinden om mee te nemen op vakantie. Heel handig, alleen komt het vaak voor dat jouw favo merk er nou niet tussen zit. Schaf daarom reisflacons aan. Hier kun je je eigen vertrouwde zeepjes en make-upje gewoon in overgieten en weet je zeker dat je niks tekort komt, terwijl je toch een hoop ruimte in je koffer bespaart!

Multi- inzetbare producten

Zorg dat je producten meeneemt die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Neem bijvoorbeeld geen hele bus scheerschuim mee, je kunt je ook best een keertje scheren met douchegel. Ook foundation en aparte zonnebrand voor je gezicht worden overbodige met een BB cream met zonnebrandfactor erin, zoals bijvoorbeeld Garnier Ambre Solair BB cream. Een ander handig trucje is het omtoveren van je telefoon of tablet tot spiegel. Schaf een telefoonhoesje of tablethoes met standaard aan, zodat je je apparaat kunt neerzetten en zet je frontcamera aan. Zo kun je altijd en overal je make-up bijwerken! Heb je geen frontcamera? Dan is een hoesje met spiegelende achterkant ook een hele handige optie.

Come fly with me

Ga je naar een ver land en moet je straks lang in het vliegtuig zitten? Dan is het wel zo lekker om je af en toe eventjes op te kunnen frissen, zonder dat je steeds je handbagage in en uit het bagagevak hoeft te halen. Zorg daarom voor iets waar je al je spulletjes in op kunt bergen en wat makkelijk bij de hand te houden is, zoals een portemonnee of HTC Desire 620 hoesje met extra opbergruimte. Bewaar hierin je telefoon, wat losgeld voor iets lekkers en kauwgom voor een frisse adem. Als je tijdens het opstijgen en landen last hebt van de drukverschil op je oren, helpt het kauwen van kauwgom ook heel goed. Ook een lippenbalsem is altijd fijn om bij je te hebben met de droge aircolucht in het vliegtuig. Omdat het meenemen van vloeistoffen in je handbagage toch altijd een gedoe blijft, kun je om lekker te ruiken het beste kiezen voor parfum balsem (parfum in vaste vorm). Als je lekker ruikt voel je je vaak ook alweer een stuk frisser!

DIY brushroll

Ben je erg zuinig op je dure make-up kwasten en zijn ze voor jou onmisbaar op je vakantie? Zorg dan dat deze niet verbuigen en bewaar ze in een brushroll. Deze is eenvoudig zelf te maken van een sushimatje. Pak een breed lint en rijg deze door het midden van het matje, zodat er lussen ontstaan. Zorg dat er steeds twee latjes tussen elke lus zitten en laat de grootte van de lussen afhangen van de dikte van je kwasten. Steek je kwasten door de lussen heen, rol het matje op en bind de roll dicht met een elastiekje of lint. Zo blijven je kwasten goed beschermd en zijn ze ready to use bij aankomst op je bestemming.

Welke handige trucjes gebruik jij altijd om al jouw favo producten mee te krijgen op reis en er altijd en overal op je best uit te zien?

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “Be your fabulous self, ook op vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*