Beauty Sinterklaas cadeaus

Categories Persoonlijk

Ik heb dit keer twee maal het Sinterklaasspel gespeeld. Een keer met vrienden en een keer met mijn familie. Daarbij heb ik een aantal Beauty cadeautjes mogen ontvangen die ik  graag aan jullie laat zien.

 

Etos Smokey eye phone

Dit leuke oogschaduwpallet in de vorm van een eyephone vind ik echt super gaaf! De kleuren zijn mooi en er staat stap voor stap geschreven hoe je de kleuren moet aanbrengen voor de perfecte smokey eye! Dit palette komt zeker nog terug in een FOTD.

 

Etos nail caviar zwart

Ik had al de gekleurde variant, maar nu heb ik ook de zwarte variant gekregen. Erg leuk! Ga ik zeker mee experimenteren.

 

Therme Thai Jasmine Shower Satin

Deze tube douchecrème van Therme heb ik ook gekregen. De geur is Thai Jasmine en hij ruikt heerlijk!

 

Etos Bath Oil Inner Calm

Ook heb ik deze heerlijke badolie van Etos gekregen. De geur zou voor innerlijke rust moeten zorgen. Iets wat ik wel kan gebruiken want ik voel me de afgelopen dagen nogal gestrest.

 

Dit waren de cadeaus die ik gekregen heb. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

8 thoughts on “Beauty Sinterklaas cadeaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*