Bescherm je huid tegen de winter

Categories Beautyglow

Binnen is het warm, buiten is het koud. Deze temperatuurverschillen maken het niet makkelijk voor je huid. Je huid heeft hierdoor meer vocht en bescherming nodig. Dat kun je als volgt doen.

 

Meer Moisturizer

IMG_1687

Extra vocht, daar heeft de huid behoefte aan in de winter. Verwissel je lichte dagcrème van de zomer daarom voor een intensievere moisturizer.

 

Serum

IMG_8258

Van de winter kan je huid trekkerig aanvoelen. Met een herstellend serum onder je gewone verzorging of make-up wordt de huid gekalmeerd en verzacht je de gevoelige huid.

 

Maskertjes gebruiken

Naamloos

In de winter kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Gebruik daarom zo’n 1 a 2 keer per week een extra voedend masker.

 

Exfoliëren

foto (88)

Eens per week de dode huidcellen verwijderen is sowieso belangrijk. Maar helemaal in de winter. Hierdoor zal je vale winterhuid er weer sneller fris uitzien.

 

Lipbalsam

2012-07-08 14.42.22

Kloofjes, droge velletjes, gesprongen lippen: allemaal ongemakken die bij de winter horen. Geen pretje! De winter zorgt ervoor dat je lippen nog sneller uitdrogen. Lippen drogen sneller uit dan je huid omdat lippen geen talgkliertjes hebben. Losse velletjes kun je prima verwijderen met een lipscrub. Verwen je lippen daarna met een lekkere lipbalsam!

 

 

Dit waren mijn tips voor de winter. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad!

 

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

5 thoughts on “Bescherm je huid tegen de winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*