Bitterballen tennistoernooi

Categories Sporten

Het leek mij leuk om een tennistoernooi te organiseren. Op mijn club, TV Meerburg, is al jaren het goedlopende 35+ tennistoernooi. Maar daar mag ik zelf niet aan meedoen. Daarom organiseer ik dit jaar voor het eerst een tennistoernooi speciaal voor tennissers van 18 t/m 35 jaar: het Bitterballentoernooi.

poster1

Omdat ik weet dat mijn lezeressen ook hele sportieve dames zijn en omdat het mij leuk lijkt om jullie te ontmoeten, leek het mij leuk om jullie van dit tennistoernooi op de hoogte te stellen. Als je mee wil doen kan dat! Je kunt je tot maandag 12 oktober 18.00 uur inschrijven. Het lijkt me leuk om eens met jullie een balletje te slaan.

IMG_2207

Wacht dus niet langer en schrijf je snel in! Wie weet staan wij dan straks tegenover elkaar.

Inschrijven kan via deze link: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=4D231149-7CF5-4FFF-94AB-1C681E238314 

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Bitterballen tennistoernooi

  1. Wat leuk dat je dit organiseert! Ik ben momenteel gestopt met tennis, maar heb het een jaar of 3 gedaan in niveau 6. Op dit moment heb ik echt de tijd niet om met een toernooi mee te doen helaas. Ik hoop dat velen zich zullen inschrijven! De flyer ziet er in ieder geval leuk uit 😉 Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*