Chanel DANS LA LUMIÈRE DE L’ÉTÉ

Categories Beautyglow

De zomercollectie van CHANEL kenmerkt zich door zijn reislustige geest en ontdekt al die plekken waar de zon de ware schoonheid van kleuren tot zijn recht laat komen. 

Alle ogen gericht op licht

Gabrielle Chanel was een reizigster die niet van haar plek kwam: haar fantasie bracht haar overal. De zomercollectie van CHANEL is geïnspireerd op haar reislustige aard. De focus ligt op de reiziger die dol is op ontdekkingen, en zich koestert in de zon.

 

Création Exclusive – Empreinte du désert

CHANEL creëert EMPREINTE DU DÉSERT, in een beperkte oplage. Een exclusieve creatie voor de ogen, geïnspireerd op golvende zandduinen die schitteren in de zon.

Le Volume de Chanel waterproof – Avant-première

De bekende waterproof mascara van Chanel is voor deze collectie uitgebracht in een nieuwe kleur: 27 – mirage.

Stylo Yeux waterproof – Avant-première

Dit oogpotlood is ook zeker een favoriet, zeker omdat hij waterproof is. Speciaal voor deze collectie in een nieuwe kleur: 817 – Oasis

 

Lèvres scintillantes

Een zomercollectie kan gewoon niet zonder lipgloss. Een mooie glans op je lippen maakt je zomerlook echt af. Bij deze collectie zitten weer prachtige nieuwe kleuren, zoals: 119 – Wild Rose

 

Les Beiges – Harmonie poudres belle mine Duo1 & Duo2

Duo 2

Ga voor een natuurlijke gezonde gloed met de nieuwe LES BEIGES HARMONIE POUDRES BELLE MINE, twee duo’s voor een stralende, natuurlijke teint. Geef het gezicht vorm met de contouring-tint uit Duo N°1. De blush zorgt voor een zongebruind effect. Gebruik de blush uit Duo N°2 voor een gezonde uitstraling, en creëer volume door de hoogliggende punten in het gezicht te benadrukken met de highlighter.

Les Vernis

Turban, Cavalière, Canotier, Espadrille, Émeraude. 5 nieuwe tinten die in combinatie met de gel coat lang blijven zitten, voor een stralende zomer.

Tutorials

Om ervoor te zorgen dat je met deze make-up de beste look op je gezicht tovert heeft Chanel twee tutorials ontwikkeld. Hiermee wordt een prachtige Chanel look creëren wel heel makkelijk.

chanel_nlnl_tuto_0416_09

Ik vind de collectie echt prachtig! Zelf zou ik het liefste het oogschaduwpalette aan mijn collectie toevoegen. Die vind ik echt super mooi en de kleuren passen perfect bij mijn ogen en bij deze zomer!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Chanel DANS LA LUMIÈRE DE L’ÉTÉ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*