Collistar Happy Birthday limited edition palette

Categories Beautyglow

Het Italiaanse merk Collistar bestaat 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Speciaal voor hun 30ste verjaardag heeft Collistar een speciale Anniversary collection uitgebracht. Deze collectie is een speciale limited editon colectie met een aantal top producten waar het merk om bekend staat.

 

De oogschaduwpalettes uit deze collectie zijn toch wel de pronkstukken! Deze palettes bestaan uit 3 kleuren oogschaduw die zowel droog als nat te gebruiken zijn. Tevens bevat het palette een oogschaduwbasis en 2 applicators. Ideaal om mee te nemen op vakantie.

collistar-happy-birthday-spring-collection-2013-01

Er zijn 2 varianten van dit palette, een roze variant met roze, paarse en zwarte oogschaduw kleuren en een oranje variant met goude, bruine en donker bruine oogschaduw kleuren. Ik heb gekozen voor de laatste variant.

Beautyglow 001

Het palette zit verpakt in een wit doosje met in een gouden opdruk het merk Collistar. Ik vind dit doosje al mooi!

Beautyglow 002

Op de zijkant staat het getal 30 gedrukt in het goud. Hierdoor kun je duidelijk zien dat het om het anniversary palette gaat.

 

Beautyglow 003

Op de achterkant staat een omschrijving. Helaas niet in het Nederlands, maar in het Engels en in het Italiaans.

 

Ik heb gekozen voor het oranje doosje, omdat ik dit soort kleuren vaker zal gebruiken dan roze oogschaduw. De verkoopster probeerde me echter wel het roze doosje aan te smeren, maar gelukkig heb ik naar mijn verstand geluisterd! De kleuren in het oranje doosje passen beter bij mij!

Beautyglow 005

Het doosje is van plastic en oranje. Op het doosje staan gouden lijnen en in het goud staat wederom het merk Collistar.

Beautyglow 006

Als je het doosje opent zie je links het tubetje oogschaduwbasis liggen, rechts de prachtige kleuren oogschaduw met daaronder de applicators. In de deksel van het doosje zit een spiegel. Dit palette is echt ideaal voor op reis!

Beautyglow 009

Even een close up van dit prachtige palette.

 

Beautyglow 010

Ik heb de kleuren even met mijn vinger snel geswatched, zoals je kunt zien is het pigment goed!

 

Ik ben blij met mijn palette. Het formaat is ideaal voor op vakantie en de kleuren zijn ook heel mooi en goed gepigmenteerd. Ik heb het palette nog niet gebruikt voor een ooglook, omdat ik dit palette wil meenemen als ik naar Barcelona ga binnenkort. Daar zal ik een look ermee maken en die laat ik dan natuurlijk aan jullie zien!

 

Dit was mijn palette uit de anniversary collectie van Collistar die ik graag aan jullie wilde laten zien. De collectie bevat nog veel meer mooie items zoals diverse nagellak kleuren, lipsticks en lipglosses. Neem eens een kijkje in jouw parfumerie!

 

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*