De Beste Oppas Van Nederland

Categories BabyGlow

Als werkende mama ben ik erg blij met de oppas die wij hebben voor onze dochter Liz. Op maandag en vrijdag gaat Liz naar mijn vader en moeder, maar omdat mijn vader onregelmatig werkt doet mijn moeder het vaak in haar eentje. En dat doet ze super! Op dinsdag gaat Liz naar mijn schoonouders. Ook die passen op als de beste op onze kleine meid.

 

Doordat onze dochter drie dagen in de week naar opa’s en oma’s gaat en wij ieder een dag thuis zijn hoeft ze niet naar de kinderopvang. Daar ben ik heel erg blij mee en heel dankbaar voor. Er is absoluut niets mis met een kinderopvang, maar ik vind het gewoon heel erg prettig dat Liz altijd bij familie is.

 

Als je net als ik heel erg dankbaar bent voor de oppas die je hebt voor je kleintje, heb je nu de kans om jouw oppas in het zonnetje te zetten. Oppas Madelief organiseert namelijk de beste oppas van NL verkiezing en jij kunt jouw oppas nomineren. Daarmee maak je kans op de hoofdprijs: een weekendje Parijs voor de ouders en een fiets voor de oppas. Ook zijn er prijzen per stad, dus je maakt extra veel kans. Super leuk toch? En het is ook een mooie gelegenheid om je oppas in het zonnetje te zetten.

Natuurlijk heb ik ook iemand genomineerd, namelijk mijn moeder. Ik vind het super knap dat ze twee dagen in de week op Liz past. Maar dat niet alleen, mijn moeder haalt Liz op de oppasdagen bij ons thuis op. En als wij dan uit werk komen mogen we ook nog mee eten met het avondeten. Dus we hoeven die dagen ook nog eens niet te koken. Super lief toch! Daarom is mijn moeder wat mij betreft de beste oppas van Nederland. 🙂

 

Je oppas kan winnen door de meeste stemmen en uitgekozen te worden door de jury. Je kan eenvoudig stemmen door onder de foto van je favoriet je stem achter te laten. Heel simpel. 🙂

 

Ik ben erg benieuwd wie jullie allemaal gaan nomineren en of jullie net zo’n goede oppas hebben als ik.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*