Een nieuwe iPhone kiezen

Categories Review

Mijn abonnement loopt binnenkort af en zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik een iPhone 6s. Ik ben nog steeds super blij met mijn huidige telefoon en ik zou er zo nog een jaar mee willen doen. Maar ja, een nieuwe telefoon is ook wel erg leuk. Daar komt nog eens bij dat ik zo stom ben geweest om mijn huidige iPhone te laten vallen. Hij functioneert nog prima, maar er zit wel een barst in mijn beeldscherm die van linksboven tot rechtsonder loopt. Daar baal ik echt enorm van.

 

Daarom ben ik mij dus een beetje aan het oriënteren. Want er zijn inmiddels al aardig wat nieuwe iPhones op de markt gebracht. Wellicht dat ik toch voor een zo’n nieuw modelletje ga.

 

Iphone Xs

Een van de nieuwe modellen is de iPhone Xs. In eerste instantie deed de naam mij vermoeden dat het hierbij om een kleine iPhone ging. Kleiner dan de 4s zelfs. Maar dat is niet waar. De Xs staat voor kleinere randen rondom je scherm, waardoor je scherm dus groter is. Dit is dus zeker een model iPhone wat mij aanspreekt. Het enige jammere vind ik dat deze variant niet verkrijgbaar is in rosé goud. Ik heb nu wel een iPhone in die kleur en dat vind ik toch wel erg mooi. De iPhone Xs is ook verkrijgbaar als Xs Max maar dat vind ik toch wel erg groot.

 

Iphone Xr

Naast de Xs is vanaf 19 oktober ook de iPhone Xr verkrijgbaar. Deze iPhone is echt het nieuwste van het nieuwste en zit qua schermgrootte tussen de Xs en de Xs max in. Je hebt echt een mooi groot scherm dus. Als je net als ik van foto’s en videos maken houd, dan is deze iPhone echt iets voor jou. Wat ik leuk vind is dat deze iPhone verkrijgbaar is in verschillende frisse kleurtjes. Maar ook hier mis ik mijn geliefde rosé goud.

 

Zoals jullie lezen ben ik er nog niet helemaal uit. Ik vind de nieuwe iPhones echt een upgrade en zou ze ook graag aanschaffen. Maar ik vind het ook belangrijk dat ik mijn telefoon mooi vind. En ik ben echt fan van het rosé gouden van mijn huidige iPhone. Ik ga er dus nog maar even goed over nadenken. Wat vinden jullie van de nieuwe iPhones en wat adviseren jullie mij? Ik ben echt benieuwd.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*