Een stralend witte glimlach

Categories Beautyglow

Je tanden laten bleken in speciale klinieken is best wel duur en dus niet voor veel mensen weggelegd. Dat is jammer, maar gelukkig kun je nu ook zelf je tanden bleken. In minder dan een week tijd worden je tanden tot 7 tinten witter!

 

Via de website www.tanden-bleken.nl kun je whitelight bestellen. Dit product bestaat al 10 jaar en is bewezen veilig en effectief. Het werkt heel simpel.

 

Stap 1

Poets grondig je tanden voordat je begint met het bleken.

 

Stap 2

Klink de beide bitjes (boven en onder)  aan elkaar en doe in beide bidjes een streep gel van ongeveer een halve centimeter. Je kunt er ook voor kiezen om alleen boven of onder te bleken.

 

Stap 3

Plaats nu het bitje in je mond en druk deze tegen je tanden aan.

 

Stap 4

Pak nu het lichtje erbij (light transmitter) en plaats deze in je mond tegen het bit aan.

 

Stap 5

Sluit je lippen en houd daarmee het bit op zijn plaats.

 

Stap 6

Druk nu op het witte power knopje van de light transmitter en bleek vervolgens je tanden minimaal 10 minuten en maximaal 30 minuten.

Als je klaar bent zijn je tanden gelijk een stuk witter.

De bleekgel bestaat uit de volgende ingrediënten:

Waterstofperoxide (minder als 0,1%), Natrium, Silica, Hydroxide, Natuurlijk aroma, Carbomeer, Povidon, Carbamide peroxide, Glycerine, Natriumsacharine, Aqua, EDTA, Phthalo groen.

 

Zelf heb ik eerlijk gezegd nog geen ervaring met het bleken van mijn tanden omdat ik het eigenlijk nooit gedurfd heb. Maar inmiddels bestaat deze methode van thuisbleken al zo lang, dat ik wel eens een gokje wil wagen. Bij tanden-bleken kun je al een starterskit bestellen voor: € 23,95 dus dat is een mooi prijsje om te beginnen. Je krijgt dan 6 tubes gel en kunt dus mooi even vooruit.

 

Hoe zit het eigenlijk met jullie, hebben jullie al ervaring met het bleken van jullie tanden? Zo ja, wat is jullie ervaring? En zo nee, zou je het eens willen proberen? Ik hoor het graag!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*