Essence Nail Polish remover Kokos papaya

Categories Review

Deze nagellak remover is namelijk mijn favoriet en het leek me leuk daar een keer iets over te vertellen. Ik vind de geur van nagellak remover nooit zo fijn. Mijn vriend vind het echt stinken. Daarom ging ik op zoek naar een nagellak remover met een andere geur en ik kwam bij deze fijne variant van Essence uit.

 

Deze nagellak remover is er in twee verschillende geuren, namelijk: aardbei & passievrucht en kokos & papaya. Ik heb beide varianten geprobeerd en kokos papaya is mijn favoriet. Essence omschrijft deze nagellak remover als volgt:

snel, mild en grondig! deze nagellakremover is ideaal voor diegenen die altijd haast hebben en toch een grondige reiniging wensen. elke nagellak kan met een paar simpele stappen met deze remover worden verwijderd. dankzij de speciale formule worden je nagelriemen en nageloppervlakten tijdens het gebruik voorzien van vocht. het resultaat? sterke, gezonde nagels. met een verrukkelijke exotische geur van kokosnoot en papaya.

Mijn nagels splijten snel, dat betekend dat ze droog zijn. Een nagellak remover die mijn nagels voorziet van vocht is voor mij dus perfect.

De nagellak remover zit verpakt in een mat, doorzichtig flesje van 150ml met een witte dop. Daarop zit een blauw etiket met erop vermeld om welk product het gaat en een illustratie van het bekende Essence meisje. De nagellak remover is zelf blauw van kleur.

 

Al bij het openen van het flesje komt de kokos geur naar boven, maar niet op een irritante manier en ook niet te veel aanwezig. Precies goed eigenlijk. In ieder geval beter dan de standaard nagellak remover geur. Ik ruik geen papaya, maar ik weet ook niet goed hoe dat ruikt.

De nagellak remover verwijderd mijn nagellak goed en grondig. Binnen twee keer vegen is de nagellak van mijn nagels verwijderd en voelen mijn nagels schoon aan. Perfect. Ook glitter nagellak wordt zonder probleem verwijderd.

 

Of mijn nagels ook echt meer vocht krijgen weet ik niet, dat merk ik namelijk niet echt. Het lijkt wel of ze minder splijten, maar misschien is dat ook zo omdat ik graag wil dat het zo lijkt.

Conclusie

Deze nagellak remover is echt super fijn, hij ruikt lekker, is budget proof en verwijderd nagellak gemakkelijk van mijn nagels. Of hij echt vocht inbrengt kan ik niet beoordelen. Maar qua nagellak verwijderen werkt hij perfect.

 

Samenvatting

Product: Nail Polish Remover Kokos Papaya

Merk: Essence

Verkrijgbaar: Kruidvat

Prijs: € 0,90

Cijfer: 9

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

3 thoughts on “Essence Nail Polish remover Kokos papaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*