Essence Superheroes Thermo Hot ’n Cold 01 fantastic girl

Categories Beautyglow

De Essence Limited Edition collectie Superheroes ligt inmiddels al weer een tijdje in de schappen. In veel Kruidvat filialen zal deze inmiddels ook wel uitverkocht zijn. In Leiden ging de collectie ook hard, maar ik had geluk! Ik kon namelijk het laatste exemplaar van het Thermo Hot ’n Cold nagellakje bemachtigen!

Essence Superheroes Thermo Hot ’n Cold 01 Fantastic girl

Wat maakt Essence Superheroes Thermo Hot ’n Cold 01 Fantastic girl nu zo’n speciaal lakje? Nou, de naam zegt het al: de lak veranderd van kleur! Super gaaf! De lak ziet er in het flesje paars uit. Dat is hij ook als je nagels koud zijn. Maar als je nagels warm worden, veranderd de lak van kleur en wordt hij roze! Super leuk!

Op de swatch foto’s die ik voor jullie maakte, zie je bijna alleen maar roze nagels. Blijkbaar zijn mijn nagels erg warm. Maar bij mijn wijsvinger zie je het effect goed! Hier is mijn nagel nog bezig met verkleuren van paars naar roze. Super leuk.

Het effect werkt echt goed! Als ik mijn handen met koud water was, worden mijn nagels paars en als ik ze met warm water was worden ze roze. Dit werkte trouwens ook erg leuk toen ik ging tennissen. Ik speel buiten, dus dat is best koud. Toen ik begon aan de wedstrijd waren mijn nagels paars. Maar na afloop waren ze roze. Ik ben dus goed bezig geweest, want mijn lichaam was goed opgewarmd, haha.

 

Ja ik vind dit een leuk lakje! Ook de houdbaarheid is goed: zo’n 2 dagen blijft de lak perfect zitten. En op mijn tenen zelfs langer! De lak zit er nu al bijna een week op en hij zit nog perfect! Ja ik ben fan!

Samenvatting

Product: Superheroes Thermo Hot ’n Cold 01 Fantastic Girl

Merk: Essence

Verkrijgbaar: Kruidvat

Prijs: € 2,00

Cijfer: 9

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

8 thoughts on “Essence Superheroes Thermo Hot ’n Cold 01 fantastic girl

  1. Leuk hè, dat effect! Toevallig staat er vandaag op mijn blog ook een review van dit lakje (en nog twee andere uit de collectie). 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*