Essie Bachelorette bash

Categories Beautyglow

Ik wilde graag een nieuw roze lakje. Roze heb je immers nooit genoeg! Ik zag Bachelorette Bash liggen met 30% korting. Ik had nog een cadeaubon van Etos dus ik besloot dit lakje mee te nemen.

Bachelorette bash is een mooie roze lak, deze tint roze wordt ook wel hot pink genoemd en ik begrijp dat. Dit is echt hot and sexy kleurtje! haha.

Het lakje heeft een crème finish. Binnen twee laagjes is het lakje goed dekkend. Wat me wel opvalt is dat het lakje op mijn nagels er donkerder uitziet, dan in het flesje. Jammer, want ik vond het lichter iets leuker.

De houdbaarheid van de lak is goed, eigenlijk net als alle Essie lakjes.

Samenvatting

Product: Bachelorette Bash

Merk: Essie

Verkrijgbaar: Etos

Prijs: € 6,99 (met korting)

Cijfer: 8

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

7 thoughts on “Essie Bachelorette bash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*