Essie Peach Daiquiri

Categories Beautyglow

Het lakje Essie Peach Daiquiri heb ik gekocht toen ik deze kleur als gelnagellak had laten zetten bij de Essie salon. Het is de perfecte zomerkleur, precies tussen koraal en roze in. Ook als gewoon nagellakje vind ik hem super, al lijkt hij iets donkerder dan de gel variant.

De lak heeft een creme finish en is goed dekkend in twee lagen. Je krijgt dan een mooi zomers effect op je nagels waar je lekker lang van kan genieten.

Omdat ik deze lak zo ontzettend leuk vind heb ik hem ook op mijn tenen aangebracht. Zo ben ik helemaal in stijl en blijf ik lekker met mijn hoofd in de zomer hangen. Deze kleur staat voor mij inmiddels symbool voor onze vakantie in Frankrijk waar ik zo ontzettend van genoten heb.

Jullie begrijpen het, dit kleurtje is voor mij het echte zomerkleurtje. Sowieso ben ik wel gek op koraal kleurtjes. Wat is voor jullie het ideale zomerkleurtje?

Samenvatting

Product: Peach Daiquiri
Merk: Essie
Verkrijgbaar: Etos
Prijs: 9,99
Cijfer: 8

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

5 thoughts on “Essie Peach Daiquiri

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*