FOTD 2 Dior palettes

Categories Beautyglow

Ik heb voor deze look 2 Dior palettes gebruikt, omdat ik een mooie grijs/zilveren look wilde maken met een beetje taupe erin. De palettes van Dior die ik gebruikt heb zijn: Dior 140 Twilight en Dior 970 Stylish move.

 

Producten

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt.

The Body Shop Vitamine E BB cream

Om een egale basis te creeeren heb ik BB cream van The Body Shop gebruikt.

 

Urban Decay Eyeshadow Primer potion

Als basis voor de oogschaduw heb ik Urban Decay Eyeshadow Primer Potion gebruikt.

 

Dior 140 Twilight en Dior 970 Stylish move

Voor de look heb ik dus 2 palettes gebruikt. Ik ben begonnen met 970 Stylish move (de paarse variant). Hiervan heb ik als eerste de lichte kleur op mijn wenkbrauwbot aangebracht. Daarna heb ik 140 Twilight erbij gepakt en de zilveren kleur aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens heb ik 970 Stylish move er weer bijgepakt en daarvan heb ik de taupe kleur (links boven) naast de zilveren kleur aangebracht. Tot slot heb ik weer 140 Twilight erbij gepakt en de grijze kleur in mijn buitenste ooghoek en in mijn crease aangebracht en geblend.

 

Bourjois clubbin waterproof oogpotlood

Op mijn traanbuis heb ik zwart oogpotlood aangebracht.

 

Dior diorshow mascara

De mascara die ik draag is ook van Dior, het is diorshow.

 

Close-up ooglook

 

Overige producten

De overige producten die ik voor deze look heb gebruikt zijn als volgt.

Essence Sun Club Matte bronzer brunettes

Om te shapen heb ik de bronzer van Essence gebruikt.

 

Chanel Tweed Pink

De blush die ik draag is Chanel Tweed Pink.

Chanel Star dust

Als highlighter draag ik Chanel Star Dust

 

Khroma Beauty Secrets Honey Stick Lipgloss

De lipgloss die ik draag is van Khroma beauty

 

De look

Het resultaat is een mooie glowy look. Deze look kan wat mij betreft overdag en ’s avonds. Maar door het glowy effect is de look ook perfect geschikt voor kerst. Je kunt de look prima namaken met budget producten.

Ik hoop dat jullie deze FOTD weer leuk vonden!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

4 thoughts on “FOTD 2 Dior palettes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*