FOTD Beautyglitter inspired

Categories Beautyglow

Zoals de titel al zegt, deze FOTD is geïnspireerd op een tutorial die ik heb gezien op BeautyGlitter en wel deze: Chanel Spring 2014. Ik vond de combinatie met het paars zo mooi, dat ik besloot de look na te maken. Althans, een beetje.

Producten

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt.

 

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Ik had geen zin in BB cream. Daarom begin ik gelijk met de ogen. Als eerste oogschaduwbasis van Urban Decay.

 

Naked 2 palette

Vervolgens pakte ik mijn Naked 2 palette. Eerst wilde ik deze look met budget producten maken, maar daar had ik even geen zin meer in haha. Wees gerust, ik ga het nog wel een keer met budget producten doen! Maar goed, terug naar het Naked 2 palette. Van dit palette bracht ik de kleur Bootycall aan over mijn volledige ooglid.

 

Dior 970 Stylish move

Vervolgens pak ik mijn Dior 970 Stylish move palette erbij. Hiervan breng ik de donkerste paarse kleur aan in mijn buitenste ooghoek en een beetje in mijn crease. Achteraf gezien vind ik deze kleur toch nog iets te warm. Ik ga deze look nog een keer maken en dan met een meer koele paarse kleur. Daarna pak ik de witte kleur uit het midden en deze breng ik onder mijn wenkbrauw aan.

 

Miss Sporty Studio Lash Eyeliner 002 Dark Chocolate

Met bruine eyeliner (ik vond zwart wat te heftig), zet ik een lijntje met een wing.

 

Bourjois clubbin waterproof oogpotlood

Op mijn traanbuis heb ik zwart oogpotlood aangebracht. Dit moest eigenlijk wit oogpotlood zijn. Dat had ik eerst ook geprobeerd, maar ik vond het niet mooi staan.

 

Dior diorshow mascara

De mascara die ik draag is ook van Dior, het is diorshow.

 

Close-up ooglook

 

Overige producten

De overige producten die ik voor deze look heb gebruikt zijn als volgt.

Essence Sun Club Matte bronzer brunettes

Om te shapen heb ik de bronzer van Essence gebruikt.

 

Chanel Tweed Pink

De blush die ik draag is Chanel Tweed Pink.

 

Etos High Lighting Illuminator vloeibare highlighter

De highlighter die ik draag is van Etos.

 

 

Chanel Allègorie lipgloss

De lipgloss die ik draag is Chanel Allègorie.

 

De volledige look

De volledige look ziet er dan als volgt uit. (en ja mijn haar is nat op de foto’s. Ik had geen tijd om te föhnen)

Dit was mijn FOTD voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken en ik hoop Michaela ook! 🙂

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

3 thoughts on “FOTD Beautyglitter inspired

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*