FOTD Lancome Satin Brun

Categories Beautyglow

Mooie ooglooks bestaan vaak uit meerdere oogschaduwkleuren. Soms zelfs vijf of zes. Maar dit hoeft echt niet. Vandaag heb ik een FOTD voor jullie die ik heb gemaakt met maar een kleur oogschaduw. Ik laat hem graag aan jullie zien.

Producten

Voor deze look zijn de volgende producten gebruikt.

Urban Decay – Eyeshadow primer potion

Als eerste natuurlijk oogschaduwbasis.

 

Lancome Satin Brun

Dit oogschaduw doosje heb ik van mijn moeder gekregen. Hij bevat een mooie taupe/bruine kleur. Deze kleur heb ik over mijn volledige ooglid aangebracht en geblend met mijn crease. Dit heb ik gedaan met een fluffy oogschaduwkwast van Real Techniques.

 

Bourjois – Clubbin Waterproof oogpotlood

Op mijn traanbuis heb ik zwart oogpotlood aangebracht.

 

Maybelline “the colossal Go Extreme! volum’

De mascara die ik draag is Maybelline “the colossal Go Extreme! volum’

 

Close-up ogen

Bij de close-up van mijn ogen kun je goed zien dat ik maar een kleur oogschaduw draag.

 

Overige producten

Verder heb ik weinig producten gebruikt. Het was namelijk nogal warm op de dag van deze look, dus ik had geen zin in veel make-up op mijn wangen. Ik droeg slechts een blush.

Chanel 68 Rose Écrin blush (tester)

De blush die ik draag is van Chanel 68 Rose Écrin.

 

Guerlain Terra Cotta lipgloss

Bij deze look vond ik nude lippen wel mooi, daarom gebruikte ik mijn Guerlain lipgloss weer eens.

 

De volledige look

Dit is hoe de look er in totaal uitziet.

 

 

Dit was mijn FOTD met slechts een kleur oogschaduw. Ik hoop dat jullie weer inspiratie op hebben gedaan!

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “FOTD Lancome Satin Brun

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*