FOTD paarse oogschaduw

Categories Beautyglow

Omdat paars erg mooi staat bij groen/bruine ogen besloot ik hier een look mee te maken. Ik pakte mijn INGLOT palette erbij en dit is het resultaat. Ik vind het zelf erg gaaf.

Producten

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt.

 

Urban decay eyeshadow primer potion

Voordat ik met de oogschaduw begon heb ik natuurlijk oogschaduwbasis aangebracht.

 

INGLOT palette

Voor deze ooglook heb ik voornamelijk de onderste rij uit het palette gebruikt. Als eerste heb ik de lichtste kleur, de kleur helemaal links onderin, aangebracht op mijn wenkbrauwbot. Daarna heb ik de kleur die daarnaast zit aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens heb ik de 2e kleur vanaf rechts onderin aangebracht op het midden van mijn ooglid en tot slot heb ik de kleur rechts onderin aangebracht in mijn buitenste ooghoek en geblend in mijn crease.

 

GOSH zwart oogpotlood

Op mijn traanbuis heb ik zwart oogpotlood aangebracht.

 

Dior Diorshow mascara

Tot slot heb ik zwarte mascara aangebracht van Dior.

 

Close up ooglook

Essence bronzer, Chanel Blush, Etos Highlighter

IMG_9818

Voor mijn wangen heb ik mijn everyday trio gebruikt: bronzer om te shapen, blush van Chanel en highlighter op mijn jukbeenderen.

 

The Body Shop Shimmer gloss

Op mijn lippen draag ik lipgloss van The Body Shop, deze komt uit de kerstcollectie van 2010 geloof ik.

 

De look

Zo ziet de look er uiteindelijk uit.

Ik vind mijn ogen echt veel bruiner lijken door deze oogschaduw. Echt grappig wat kleuren allemaal kunnen doen!

 

Dit was mijn FOTD! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te bekijken!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

11 thoughts on “FOTD paarse oogschaduw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*