FOTD Toppers in concert

Categories Beautyglow

Zoals elk jaar stond ik weer op het veld. Het thema was made in Holland en de mensen die op het veld stonden moesten in het blauw gekleed. Ik had een blauw glitter jurkje aan en dus ook blauwe make-up.

 

Producten

Voor deze FOTD heb ik de volgende producten gebruikt.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin

Als eerste oogschaduwbasis. Ik heb Urban Decay sin eyeshadow primer potion gebruikt.

 

Dior en Inglot

Toen was het tijd voor oogschaduw. Ik heb mijn Dior Twilight doosje gebruikt en daarvan de licht blauwe kleur aangebracht in mijn binnenste ooghoek en de donker blauwe kleur in mijn buitenste ooghoek. Van het Inglot doosje heb ik de blauwe kleur in het midden aangebracht.

 

Bourjois Regard Pailleté blauw oogpotlood

Onder mijn onderste wimperrand heb ik met blauw oogpotlood van Bourjois een lijntje getrokken.

 

Bourjois Contour Clubbin Waterproof oogpotlood

Op mijn traanbuis heb ik een zwart lijntje getrokken met het Bourjois Contour Clubbin Waterproof oogpotlood.

 

Dior diorshow mascara

De mascara die ik draag is van Dior, het is Diorshow.

 

Close-up Ooglook

 

Overige producten

Essence Matte bronzer

Om mijn gezicht te shapen heb ik de matte bronzer van Essence gebruikt.

 

Chanel 68 Rose Écrin blush (tester)

De blush die ik draag is Chanel 68 Rose Écrin.

 

Etos High Lighting Illuminator

De highlighter die ik draag is Etos High Lighting Illuminator.

 

Dior Jelly lipbalm

Op mijn lippen draag ik de Dior Jelly Lipbalm.

 

De volledige look

 

Dit was mijn Toppers FOTD. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken.

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “FOTD Toppers in concert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*