FOTD Turkoois achtig

Categories Beautyglow

Ik begon de look met deze oogschaduwkleuren omdat ik deze kleuren wilde combineren met donker blauwe mascara. Maar de mascara bleek gewoon zwart te zijn! 🙂 Typisch iets voor mij! Toch vind ik het een mooie look geworden!

Producten

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt.

 

Urban Decay Eye shadow primer potion

foto (50)

Als eerste heb ik over mijn volledige ooglid de eyeshadow primer potion gebruikt.

 

88 palette

Vervolgens heb ik mijn 88 palette erbij gepakt en de witte kleur onder mijn wenkbrauw aangebracht. De lichte turkoois kleur heb ik in mijn binnenste ooghoek gedaan. de medium kleur ernaast en tot slot heb ik een nog iets donkerdere turkoois/blauwe kleur in mijn crease geblend. Onder mijn oog heb ik de medium turkoois kleur aangebracht.

 

Estee Lauder mascara

Door de donkerblauwe huls dacht ik dat deze mascara donkerblauw was. Hij blijkt echter gewoon zwart! 🙂 Het andere uiteinde is een concealer. Deze heb ik niet gebruikt bij deze look.

 

Maybelline mouse bronzer

Om mijn gezicht te shapen heb ik bronzer van maybelline gebruikt.

 

Glossybox blush

IMG_7730

Omdat ik bij deze look een licht roze blush het mooiste vond staan, heb ik gekozen voor de Glossybox blush.

 

The Body Shop Glanspareltjes roze goud

IMG_6893

Als highlighter heb ik de glanspareltjes van The Body Shop gebruikt.

 

Max lipgloss

IMG_1408

Op mijn lippen draag ik de roze lipgloss uit het Max palette van de Action.

 

De volledige look

Dit is hoe mijn look er volledig uit ziet!

Close up ogen

Een close up van mijn ogen.


Ik hoop dat jullie mijn FOTD leuk vonden om te bekijken!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

10 thoughts on “FOTD Turkoois achtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*