FOTD Urban Decay, Chanel, Dior

Categories Beautyglow

Ik heb voor deze FOTD wederom mijn Urban Decay Naked 2 palette gebruikt. Ik blijft dit palette gewoon ideaal vinden om mee te experimenteren. De kleuren zijn fantastisch! Ik heb gelezen dat er een Naked 3 palette aan komt en ik ben erg benieuwd naar de kleuren daarvan!

Producten

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt.

 

The Body shop Vitamine E BB cream

Als eerste heb ik mijn gezicht geëgaliseerd met BB cream van The Body shop.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion

Daarna heb ik oogschaduwbasis aangebracht op mijn volledige ooglid tot aan mijn wenkbrauw.

 

Urban Decay Naked 2 palette

Van het Naked 2 palette heb ik de kleur Foxy aangebracht onder mijn wenkbrauw. In mijn binnenste ooghoek heb ik de kleur Suspect aangebracht, daarnaast heb ik de kleur YDK aangebracht en in mijn buitenste ooghoek en in mijn crease heb ik de kleur Busted aangebracht. Onder mijn oog heb ik de kleuren YDK en Busted gemengd.

 

Bourjois Waterproof oogpotlood

Het oogpotlood wat ik op mijn waterlijn heb aangebracht is van Bourjois.

 

Dior Diorshow mascara

De mascara van die ik draag is Diorshow new look.

 

Close up ooglook

Hierbij een close-up van mijn ogen.

 

Overige producten

Dit zijn de overige producten.

Essence Matte bronzer

Om mijn gezicht te shapen heb ik de matte bronzer van Essence gebruikt.

 

Chanel 65 Espiègle blush

De blush die ik draag is Espiègle van Chanel. Een mooie peachy kleur.

 

The Body Shop glanspareltjes

Als highlighter heb ik de glanspareltjes van The Body Shop gebruikt.

 

Dior Addict lipgloss en Chanel Allègorie lipgloss

 

Op mijn lippen heb ik twee lipglosses met elkaar gemengd: Dior Addict en Chanel Allègorie.

Close up lippen

 

Volledige look

De volledige look ziet er dan als volgt uit.

Dit was mijn FOTD. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden!

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

12 thoughts on “FOTD Urban Decay, Chanel, Dior

  1. Steeds als ik de Naked2 voorbij zie komen denk ik: Wow mijn dupe is echt een terechte dupe 🙂 Mooi look heb je ermee gemaakt. En cool tshirt natuurlijk 🙂 Wist je dat je op de FB van lost and found (makers tshirt) een foto kan plaatsen en shop tegoed kan winnen? Doe zelf ook mee 🙂 X Céline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*