Geshopt in Parijs

Categories Beautyglow

Omdat ik weet dat jullie het leuk vinden om mijn aankopen te bekijken, leek het mij leuk ze aan jullie te laten zien. Ik heb twee palettes gekocht die al lange tijd op mijn verlanglijstje stonden. Dat zijn: Urban Decay Naked basics en Too Faced Naturel Eyes.

 

Urban Decay Naked Basics

Het Naked Basics palette stond al lange tijd op mijn verlanglijstje. Het palette bevat 6 matte basiskleuren die ideaal zijn om een look mee te maken. Inmiddels is er ook een Naked Basics 2 palette uitgekomen, maar deze was nog niet verkrijgbaar bij Sephora in Parijs.

Dit palette is heel compact en omdat de kleuren heel basic en mat zijn kun je er perfect verschillende looks mee maken. De kleuren zijn zoals we van Urban Decay gewend zijn ook super goed gepigmenteerd.

Het deksel bevat een spiegel, wat er ontbreekt bij dit palette is een kwastje. Maar ik gebruik toch liever mijn eigen kwasten.

Wat mijn betreft is dit palette perfect voor op vakantie. Vanaf nu gaat hij elke vakantie mee, want hij is echt perfect. Maar ook thuis zal ik hem er vaak bij gaan pakken.

 

Too Faced Naturel Eyes

Too Faced Naturel Eyes is mijn eerste palette van het merk Too Faced. Ik had al vele positieve verhalen over dit merk gehoord, dus bij Sephora ben ik eens gaan kijken. Het palette wat mij het meeste aansprak was dit Naturel Eyes palette. Ik hou erg van naturel kleuren. Ik ben niet voor niets zo’n fan van de Naked palettes. Dit palette bevat echter weer net iets andere tinten dus het is een mooie aanvulling in mijn collectie.

Het palette bevat in totaal 9 kleuren. Drie wat grotere kleuren die als highlighter onder de wenkbrauw gebruikt kunnen worden en zes kleinere kleuren om op je ooglid en in je crease te gebruiken.

Bij het palette zit een foldertje waarin staat hoe je de 9 kleuren kunt gebruiken om er drie verschillende looks mee te maken. Op zich handig en ik heb het ook al een keer gebruikt, maar ik vind het leuker om zelf combinaties te maken. De kleuren zijn echt super goed gepigmenteerd en met een kleine dip in de kleuren kun je de oogschaduw al goed dekkend aanbrengen.

Achter het foldertje zit ook een spiegel verborgen. Dit is handig als je het palette ergens mee naartoe neemt. De verpakking van dit palette is lekker compact en ik vind hem er ook erg mooi uitzien. Het is wit met een roze patroontje.

Ik ben erg blij met mijn aankopen. Jullie zullen deze veel gaan zien op mijn site bij FOTD’s. Wat vinden jullie van mijn aankopen?

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

6 thoughts on “Geshopt in Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*