Guhl Man kracht en energie

Categories Review

Het zal jullie wel opgevallen zijn dat de meeste producten die Rick voor mij test haar producten zijn! Haha, dat is nu eenmaal makkelijk te testen. Bovendien gebruikt Rick verder geen dagcrème ofzo (is niet voor mannen naar zijn mening). Misschien komt dat ooit nog! 😉

Maar goed, terug naar de shampoo. Dit keer heeft Rick Guhl Man Kracht & Energie shampoo voor mij getest. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor mannenhaar en zorgt voor zichtbaar steviger en voller haar. Tenminste, dat beweert Guhl.

Guhl omschrijft de shampoo als volgt:

De Guhl MAN Kracht & Energie shampoo zorgt voor krachtiger en steviger haar vanaf de haaraanzet. Het versterkt het haar vanaf de haarwortel. Dagelijkse energie en frisheid voor haar en hoofdhuid voor zichtbaar voller haar.

 

De test

Zoals ik al in eerdere reviews van Rick heb aangegeven, heeft hij blond haar met een lichte krul erin (al noemt hij dat zelf een slag). Ook gebruikt hij iedere dag wax en dat wast hij er dus ook iedere dag uit. Rick wast zijn haar dus iedere dag. Hartstikke handig als je shampoo’s test! 😉

Rick gebruikt de shampoo zoals elke shampoo. Als eerste valt op dat deze shampoo veel schuimt. Dat komt doordat er SLS in zit. Hier zijn wij eigenlijk niet zo’n fan van sinds we weten hoe schadelijk dit kan zijn. Jammer, want het is niet nodig!

De shampoo ruikt erg lekker, ik vind hem mannelijk ruiken, Rick vind hem gewoon fris ruiken. De shampoo maakt ook goed schoon, de wax wordt snel en gemakkelijk uit Rick zijn haar verwijderd.

Of zijn haar voller en sterker is, vindt Rick moeilijk te beoordelen. Op zich vind ik zijn haar er wel vol uitzien, maar dat vind ik eigenlijk altijd wel. Rick heeft niet echt dun haar.

 

Conclusie

De shampoo ruikt lekker en verwijderd wax goed uit mannen haar. Of het je haar echt sterker en voller maakt is lastig te beoordelen. Je haar voelt in ieder geval wel vol aan. Dat er SLS in zit is echter wel een nadeel. Daarentegen is de shampoo wel makkelijk verkrijgbaar en betaalbaar.

 

Samenvatting

Product: Man Kracht en Energie

Merk: Guhl

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 6,00

Cijfer: 7

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Guhl Man kracht en energie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*