Hannah Clear Clearity Cream

Categories Review

Hannah Clearity Cream komt uit de Clear lijn van hannah. Deze lijn bestaat uit producten die allemaal bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ik gebruik al langere tijd de Cleansing Oil  en de Sparkling Spray van hannah en deze komen ook uit die lijn. Ik vind het erg fijne producten en daarom was ik ook erg benieuwd naar deze nieuwe Clearity Cream. Eens kijken of deze net zo fijn is.

De Clear producten bevatten geen geur- of kleurstoffen en geen additieven of synthetische viscositeitsregulatoren. Hierdoor zijn de producten heel mild voor je huid en veroorzaken ze geen irritaties.

Hannah omschrijft de Clearity Cream als volgt:

Een onzuivere-, vette- of geïrriteerde huid vraagt om een product dat zorgt voor een directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgreductie en een verhoging van de natuurlijke weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Nieuw binnen de Clear-lijn is de Clearity Cream. Deze innovatieve formule verenigt kalmerende, zuiverende, balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één unieke, effectief huidverbeterende crème! 

De Clearity Cream zorgt voor een egale, opvallend rustige en zuivere huid met een natuurlijke, gezonde glans. De huid is optimaal gehydrateerd en dito beschermd tegen schadelijke dagelijkse invloeden. Deze effectieve crème is de optelsom van helderheid in huidverbetering en het genereren van een zuivere, goed gebalanceerde en gezonde huid met een optimale natuurlijke weerstand!

Zoals jullie weten heb ik last van een vette huid en krijg ik snel onzuiverheden. Een goed voedende crème die geen puistjes veroorzaakt is voor mij dus echt een geschenk uit de hemel. Eens kijken of Clearity Cream voor mij werkt.

 

Mijn ervaringen

Ik gebruik Clearity Cream nu al een tijdje overdag als basis. Ik zeg als basis omdat Clearity Cream geen SPF heeft en ik er dus nog een SPF overheen moet gebruiken. Maar dat vind ik niet zo erg. De cream zit verpakt in een glazen flacon van 50ml met een pompje. Ik vind de flacon er erg mooi en chique uitzien. Het pompje heeft een randje van aluminium met een plastic dopje. Het nadeel hiervan is dat dit op den duur lelijk wordt. Dit heb ik namelijk al eens gezien bij de Sparkling Spray. Jammer dat hannah hier niet over nagedacht heeft.

Ik breng Clearity Cream aan nadat ik mijn gezicht heb gereinigd en met tonic heb afgenomen. Slechts een pompje is genoeg voor mijn hele gezicht. De substantie van de cream is heel vloeibaar.

Als ik de cream uitsmeer blijft er een dun vloeibaar laagje achter op mijn gezicht. De cream ruikt heel fris en kruidig. Dit is duidelijk de rozemarijnolie die erin verwerkt zit. Deze olie heeft ook een zuiverende werking, wel zo prettig als je last hebt van onzuiverheden.

Na Clearity Cream breng ik dus een SPF aan. Dit gaat makkelijk zonder dat de crème met SPF gaat rullen. Dit komt omdat de Clearity Cream zo dun is.

In het begin toen ik deze Clearity Cream begon te gebruiken, merkte ik dat ik wat meer onzuiverheden kreeg. Deze kwamen duidelijk naar boven door de zuiverende cream. Na langer gebruik begon mijn huid minder te glimmen en werd mijn huid ook egaler. De cream werkt dus wel, maar het duurt even. Logisch ook aangezien onze cellen er een maand over doen om zich te vernieuwen, hierdoor kan je dus ook pas na een maand echt zien of een crème werkt.

 Conclusie

Deze nieuwe crème van hannah is erg fijn in gebruik en laat zich goed verdelen over de huid. Je huid wordt er zacht en egaal van en gaat er minder van glimmen. Op den duur worden onzuiverheden ook minder. Ook is de cream zuinig in gebruik omdat je aan een pompje genoeg hebt voor je hele gezicht. Wat ik wel een nadeel vind is de prijs, voor deze cream betaal je € 57,00 en ik kan me voorstellen dat, dat voor veel mensen erg duur is.

 

Samenvatting

Product: Clearity Cream

Merk: hannah

Verkrijgbaar: Hannah webshop en bij de huidcoach in jouw buurt

Prijs: € 57,00

Cijfer: 7

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*