Hannah Xperience, 27-06-2012

Categories Beautyglow

Ik heb in het filmpje veel moeten knippen en veel versneld moeten afspelen. De bindweefselmassage duurde al meer dan 20 minuten dus als ik niet had geknipt was het filmpje veel te lang geworden. Ik hoop dat jullie door het bekijken van het filmpje toch een goed beeld hebben kunnen krijgen van de behandeling!!

 

Op een prachtige locatie in Voorthuizen ligt het hoofdkantoor van Hannah. Bij het betreden van het landgoed, ervaar je direct een gevoel van vakantie. Wat is het hier mooi! En dat terwijl het landgoed aan een autoweg ligt. Heel bijzonder.

 

Bij het betreden van het pand viel vooral de inrichting mij op. Er is echt goed gekeken naar het pand. Je krijgt niet de indruk dat je in een soort salon bent, maar echt in een landhuis. Prachtig!

 

Nadat ik mijzelf had aangemeld werd ik opgehaald door huidcoach Janneke. Zij nam mij mee naar het huidcoach center voor een intake gesprek.

Het huidcoach center zag er overigens ook prachtig uit.

 

Het intake gesprek was leuk. Janneke stelde mij vragen aan de hand van een vragenlijst en nam ook uitgebreid de tijd om uit te leggen waarom ze bepaalde vragen aan mij stelde. De vragen waren namelijk ook van belang voor de behandeling. Zo werden er vragen gesteld over mijn eetgewoontes en er werd mij gevraagd of ik medicijnen gebruik. Dit alles heeft namelijk invloed op de huid. Als de huidcoach van alles goed op de hoogte is, kan zij de behandeling het beste op de persoon afstemmen.

 

Na het intake gesprek werd in meegenomen naar de behandelkamer en ging de behandeling beginnen. De behandeling ga ik niet uitgebreid in woorden beschrijven, dit kunnen jullie immers in het filmpje bekijken! 😉 Maar ik kan wel vertellen dat de behandeling echt een unieke ervaring is. Het woord Xperience is daarom naar mijn mening heel goed gekozen. In vier woorden omschreven bestaat de behandeling uit: reinigen, peelen, stimuleren en herstellen. Precies volgens de filosofie van Hannah. Ik heb het boek “Geef je huid een kans” van Hannah gelezen en daarin zijn deze 4 woorden ook de leidraad voor de weg naar een gezonde huid. Mooi dat dit ook in de behandeling naar voren komt.
Nog nooit heb ik op deze manier een gezichtsbehandeling gehad. Na afloop heb je echt het gevoel dat je huid aan het werk is gezet!

 

Na afloop van de behandeling kreeg ik een deel van de producten die bij mijn behandeling waren gebruikt mee naar huis. Woow! Echt super! Nu kan ik thuis verder gaan met het gebruik hiervan en kijken of mijn huid echt verbeterd. Dit zijn de producten die ik heb meegekregen:

  • Hannah – Cleansing oil clear
  • Hannah – Sparkling Spray clear
  • Hannah – High Quality Sun Protection cream
  • Hannah – Personel Choice juvination cream
Bij dit alles kreeg ik ook nog een mooie handige toilettas.

Na mijn behandeling kwam Rana van Piggelen, general manager bij Hannah, even bij mij zitten om met mij te praten en te vertellen over de visie van Hannah. Ik kan mij erg vinden in deze visie. Vooral omdat ik echt het gevoel heb, dat de behandeling voor mij werkt. Ik zou deze behandeling echt elke 6 weken willen ondergaan.

Hannah is ook de enige die huidmetingen doet. Bij andere behandelingen wordt je huidtype wel bepaald, maar bij Hannah wordt dit echt vastgelegd met metingen. Ik heb hier dus meer vertrouwen in. Ik heb ook een boekje met een productadvies en een skinpaspoort mee gekregen. In het skinpaspoort staan de uitslagen van de huidmetingen opgeschreven. Ik heb tijdens de beautygloss-party ook mijn huid laten meten en vond het erg leuk om te zien dat er nu al een verbetering zichtbaar was.

Inmiddels gebruik ik de producten die ik heb meegekregen ongeveer twee weken. Ik vind ze heel fijn in gebruik, maar kan nog niet goed oordelen of dit echt voor huidverbetering bij me zorgt. Hiervoor zal ik de producten echt langer moeten gebruiken. Dat ga ik ook zeker doen. Als ik de producten ongeveer 3 a 4 weken heb gebruikt, zal ik hierover een review met foto’s plaatsen op mijn site!

 

 

Samenvatting

Ik vond de behandeling super. Wat ik vooral heel erg fijn vond is dat Janneke alles heel duidelijk uitlegde wat ze ging doen en veel vertelde. Ik vond de bindweefselmassage heel apart. Ik had verwacht dat deze heel ruw zou zijn en misschien zelfs een beetje pijn zou doen, maar niets is minder waar. Zelfs ik kon het goed volhouden met mijn lage pijngrens.

De doorbloedingscrème was heel grappig. Dit maakte echt duidelijk zichtbaar waar bij mij de doorbloeding niet goed is. (op mijn wangen en rondom mijn mond). Dit is ook de plek waar bij mij de meeste puistjes ontstaan. Fijn dat ik daar ook eindelijk een verklaring voor heb!
Ook vond ik het super dat ik de producten die zijn gebruikt mee kreeg naar huis. Dit had ik echt absoluut niet verwacht! Ben daar eigenlijk nog steeds wel sprakeloos over.
Wat ik wel jammer vind is dat er geen foto van mijn gezicht is gemaakt. Op andere blogs heb ik gezien dat er door de Hannah huidcoach een foto van hun gezicht is gemaakt waarop precies is te zien waar er zonschade in de huid zit enzo. Maar ach, verder was het helemaal top!

Ik wil zo’n behandeling wel elke 6 weken ondergaan, want ik weet zeker dat mijn huid ervan zal opknappen! Hannah en met name Janneke, bedankt voor deze geweldige bijzondere ervaring! Wie weet tot ziens!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Hannah Xperience, 27-06-2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*