Hema Eyebrow gel

Categories Review

Bij mijn FOTD’s vergeet ik vaak om het modelleren van mijn wenkbrauwen te benoemen. Best slecht eigenlijk, want wenkbrauwen geven je gezicht net even wat meer uitstraling. Dus het goed in model brengen van je wenkbrauwen is best belangrijk.

Omdat ik wat langere wenkbrauwhaartjes heb, willen ze nog wel eens door de war gaan zitten. Dat vind ik niet mooi en daarom gebruik ik eyebrow gel. Ik heb al eyebrow gel van diverse merken geprobeerd, maar deze van Hema is eigenlijk mijn favoriet.

Hema heeft eyebrow gel in drie kleuren, namelijk: transparant, bruin en donkerbruin. Dus of je nu brunette of blondine bent. Voor iedereen is er een eyebrow gel.

 

De eyebrow gel is donkerbruin (bijna zwart) van kleur. Dit geeft mijn wenkbrauwen net wat meer accent. Het andere voordeel aan deze kleur is dat de gel ook donker opdroogt. Bij transparante eyebrow gels, heb je nog wel eens witte stukjes als de gel is opgedroogd. Dat is bij deze gel niet het geval.

 

Het aanbrengen van de eyebrow gel gaat heel gemakkelijk. De applicator is een soort mascaraborsteltje waarmee je makkelijk je wenkbrauwhaartjes voorziet van een laagje.

 

Na het aanbrengen van de eyebrow gel zitten mijn wenkbrauwen mooi in model, zonder dat de haartjes hard worden. Dat gebeurd bij ander eyebrow gels vaak wel.

 

Aan het einde van de dag zitten mijn wenkbrauwen nog steeds mooi in model en zijn ze mooi geaccentueerd. Naast de eyebrow gel gebruik ik ook nog wel een potlood, maar ook alleen de eyebrow gel zou op zich voldoen.

 

Ik ben erg te spreken over de eyebrow gel van Hema. Deze zit dan ook al lange tijd in mijn vaste make-up routine en zal daar ook niet meer uit verdwijnen.

 

Samenvatting

Product: eyebrow gel

Merk: Hema

Verkrijgbaar: Hema

Prijs: € 3,75

Cijfer: 8

 

Deze blog is geschreven voor HEMA Blogacadamy

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “Hema Eyebrow gel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*