Ik heb een nieuwe iPhone!

Categories Beautyglow

Sinds ik een iPhone als telefoon heb gehad wil ik niet anders meer. Wat een gebruiksgemak en wat een fijne toestellen! Mijn vorige toestel was een iPhone 4s. Heel fijn toestel, maar de laatste tijd (mag ook wel na 3 jaar) was de batterij erg snel leek en kreeg hij wat kuren. Tijd voor een nieuwe.

Ik twijfelde lang of ik de iPhone 6 zou nemen of toch gewoon de iPhone 5s. Ik vond de iPhone 5s sowieso een erg mooi toestel, vooral de gouden. Maar als ik die zou nemen loop ik wel een model achter.

Toch heb ik ervoor gekozen om de iPhone 5s te nemen. De reden is eigenlijk heel simpel. Ik wil mijn iPhone met een hand kunnen bedienen en ik heb kleine handen. De iPhone 6 past niet in een hand bij mij en ik kan heb dan niet met een hand bedienen. Makkelijke keuze dan toch!

Als ik mijn nieuwe iPhone vergelijk met mijn oude 4s dan zijn de verschillend duidelijk waarneembaar. Niet alleen is mijn 5s groter, maar de kleur is ook anders. Ik heb nu een gouden genomen. Ook is hij dunner en lichter dan mijn iPhone 4s.

Verder heeft de iPhone 5s ook een extra rij met apps, Niet dat ik nu zo super veel apps gebruik, maar het is toch handig om er meer in je scherm te kunnen hebben staan.

De vingerprint vergrendeling vind ik echt super handig. Ik heb toch het idee dat mijn telefoon op die manier minder snel te gebruiken is door andere mensen. De camera werkt ook super en het systeem is ook sneller dan mijn oude iPhone. En dan dat 4G netwerk he. Woow. Wat snel!

De kleur van mijn iphone vind ik zo mooi. Het is een beetje rosé goud vind ik. Ik vond dat mijn nagels moesten matchen met mijn nieuwe telefoon dus besloot ik ze daarop aan te passen. Een uitgebreid artikel hierover lezen jullie later. Maar zien jullie hoe goed de Chanel en OPI lak bij mijn mooie nieuwe telefoon passen?

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn nieuwe telefoon te bekijken. Welke telefoon hebben jullie?

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

4 thoughts on “Ik heb een nieuwe iPhone!

  1. Ik heb totaal niets met Iphones en ik snap die hele gekte eromheen dan ook totaal niet 😉 Ik ben een android lief hebber, en ik heb dan ook een gewoon een fijn toestel. Het is de THL T100 ( yep onbekend merk, uit China) Heb hem al ongeveer een half jaar en kwa specificaties tec loopt deze nog voor op de Iphone 6 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*