Inhoud John Beerens lover box

Categories Beautyglow

Ik was te nieuwsgierig naar de inhoud, daarom kon ik mezelf niet beheersen om de doos te bewaren voor een unboxing filmpje. Sorry daarvoor! Hierbij de producten uit de  John Beerens lovers box op een rijtje!

 

Trevor Sorbie MG Two in One Shampoo

Trevor Sorbie MG Two In One Shampoo is een must have shampoo voor de verzorgde man. Deze shampoo is perfect voor alle haartypen. MG Two in One Shampoo reinigt en voedt het haar. De formule zorgt voor gevoed haar zonder het haar te verzwaren. Het resultaat is schoon, glanzend haar wat klaar is voor styling. Prijs: € 13,25

 

Trevor Sorbie Salon X-clusive Colour Protect Shampoo

Trevor Sorbie Salon X-Clusive Colour Protect Shampoo is een diep voedende shampoo, gericht op het beschermen van gekleurd haar. De speciale formule zorgt voor het behoud van een mooie kleur en houdt de kleur intens. De shampoo ontwart het haar en geeft het een stralende glans. Prijs: € 13,75

 

Trevor Sorbie Salon X-Clusive Define Texture Paste

Trevor Sorbie Salon X-Clusive Define Texture Paste is een paste speciaal ontwikkeld voor het stylen en restylen van het haar. Het haar kan wordt gedefinieerd en heeft een matte finish. De Trevor Sorbie Texture Paste is long lasting en houdt het haar de gehele dag op zijn plaats. Prijs: € 16,50

 

White @ home

De WHiTE @ HOME Kit maakt het mogelijk om zelf thuis uw tanden witter te maken. De WHiTE behandeling maakt niet alleen de tanden witter, maar zorgt ook voor een grondige reiniging van het gebit. De WHiTE @ HOME Kit is gemakkelijk in gebruik en levert een professioneel resultaat. Prijs: € 49,00

 

Sienna X proefmosters

Vier zakjes met proefmonsters van Sienna X. Namelijk:

  1. Sienna-X Polishing Body Scrub is een lichte crème-achtige scrub. De scrub is ontwikkeld voor de juiste voorbereiding van een tanning.
  2. Sienna-X Instant Bronzing Gel is speciaal ontwikkeld voor wanneer u last minute, een mooie bruine gloed op de huid wil aanbrengen.
  3. Sienna-X Gradual Glowing Self Tan is een rijke en luxe hydraterende crème met 4 % DHA. De Gradual Glowing Self Tan wordt gebruikt om de Sienna-X spray tan behandeling te verlengen of om gelijkmatig een natuurlijke look op te bouwen.
  4. Sienna X Radiance Body Balm is een niet vette balsem met subtiele gouden accenten. De body balm is een super prachtige tan die gemakkelijk aangebracht kan worden.

 

Dit waren de producten uit mijn John Beerens Box! Ik ga Rick vragen om de shampoo en de texturing paste voor mij te testen. Verder ben ik erg benieuwd naar de tandenbleekset. Maar ik weet niet of ik dit durf te gebruiken. Al deze producten zijn te koop in de webshop van John Beerens.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

10 thoughts on “Inhoud John Beerens lover box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*