John Frieda Full Repair Deep Conditioner

Categories Review

John Frieda Full Repair Deep Conditioner is eigenlijk geen masker. Stiekem zit dit product een beetje tussen een gewone conditioner en een masker in. Maar ik gebruik het gewoon als masker, lekker tussendoor. De Full Repair lijn van John Frieda bestaat inmiddels ook al een tijdje, in 2012 kwam deze al in de schappen. Waarschijnlijk kon ik daarom dit potje voor een bodemprijsje scoren bij Etos. Altijd fijn om een product op die manier te kunnen proberen.

 

John Frieda Full Repair Deep Conditioner

De verpakking van John Frieda Full Repair Deep Conditioner is ook zoals je van een haarmasker meestal verwacht: het is een pot. Ik vind de verpakking wel mooi: het deksel is rood van kleur en de pot zelf is doorzichtig met rood in het midden. De tekst op de pot staat in het wit.

Het masker is wit van kleur, de textuur is minder dik dan bij een normaal haarmasker. Hieraan kun je al merken dat dit geen echt haarmasker is, maar dat het meer tussen een conditioner en een masker in zit. Het masker bevat Inchi olie wat beschadigd haar hersteld en weer snel zacht en glanzend maakt.

Je dient dit masker te gebruiken na je shampoo, de gewone conditioner sla je dus over. Doordat de textuur van dit masker wat dunner is, kun je al snel morsen en dat is zonde. Ik breng het masker aan nadat ik mijn haar gewassen heb met shampoo. Vervolgens laat ik, zoals staat beschreven op de verpakking, het masker 5 minuten intrekken. Daarna spoel ik mijn haar uit.

Als mijn haar gedroogd is, voelt het zacht en soepel aan. Maar ik heb niet het gevoel dat mijn haar meer gevoed is dan normaal. Wel glanst het mooi en kun je zien dat ik wat extra’s heb gedaan.

 

Conclusie

Het John Frieda Full Repair Deep Conditioner is een fijn product, maar vanwege de dunne textuur onhandig in gebruik. Doordat het minder dik is dan een conditioner voelt het niet alsof je haar extra gevoed wordt. Ik gebruik het potje dat ik heb op, maar ga het dan niet opnieuw kopen. Ik koop dan liever een echt haarmasker.

 

Samenvatting

Product: Full Repair Deep Conditioner

Merk: John Frieda

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 9,99

Cijfer: 7

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “John Frieda Full Repair Deep Conditioner

  1. Jammer dat hij tegenvalt door de dunne texture, voor mijn dunnen haren zal dat juist denk wel geweldig zijn, vind de maskers van John Frieda altijd zo prijzig haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*