Kerstcadeautips bij ICI PARIS XL

Categories Beautyglow

Kerstcadeaus kopen, ik vind het leuk om te doen. Maar soms, als het heel druk is in de stad en in de winkels. Dan heb ik er gewoon geen zin in. Kennen jullie dat? Gelukkig biedt ICI PARIS XL dan uitkomst!

ICI PARIS XL heeft een hele fijne webshop waar je al je favoriete producten heel gemakkelijk kunt bestellen. De voorraad is ook een stuk groter dan in de winkels, dus keuze genoeg! Ook voor de kerst! Ik laat jullie mijn favoriete kerstcadeaus zien die je allemaal bij ICI PARIS XL kunt bestellen! Als je voor 16:00 uur bestelt, heb je je cadeau de volgende dag al in huis! (mits de volgende dag geen feestdag is)

Urban Decay

Bron foto: ICI Paris XL

Ik weet niet sinds wanneer dit fantastische merk bij ICI PARIS XL te koop is, maar er zijn veel producten van Urban Decay verkrijgbaar! Jullie begrijpen vast dat mijn hart een klein sprongetje maakte toen ik dit zag! YES! Het perfecte kerstcadeau van Urban Decay is wat mij betreft Naked Smokey. Deze zou ik super graag aan mijn Naked palettes collectie toevoegen.

Philosophy

Bron foto: ICI Paris XL

Natuurlijk mag Philosophy wat mij betreft niet in dit rijtje niet ontbreken. Dit super merk is al een hele tijd mijn favoriet. Ik kan zeker The Microdelivery Micro-Massage Exfoliating Wash aanraden. Maar als kerstcadeau is vooral de Amazing Grace set erg leuk om te geven.

Voor hem

Bron foto: ICI Paris XL

Natuurlijk is ICI PARIS XL ook het juiste adres als je op zoek bent naar een cadeau voor je vader, broer, oom, opa of vriend. De heerlijkste mannengeuren staan voor je klaar in de webshop. Mijn favoriet? Aqua die Gio van Georgio Armani. Deze geur droeg Rick op onze bruiloft.

Shop met korting

Kerstcadeaus kopen is natuurlijk heel erg leuk, maar het kost ook veel geld. Gelukkig kun je als je online shopt bij ICI PARIS XL gebruikmaken van fijne kortingscodes. Dat maakt het online shoppen nog veel leuker!

Hebben jullie je kerstcadeaus al in huis? En hebben jullie ook online cadeaus besteld?

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Kerstcadeautips bij ICI PARIS XL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*