Kingsday nails by Rimmel

Categories Beautyglow

Natuurlijk gaan we op Koningsdag allemaal gekleed in onze nationale kleur: Oranje! Of je kiest voor een outfit in de kleuren van onze vlag: rood, wit en blauw. Als echte beautypassionista horen nagels in stijl hier natuurlijk ook helemaal bij!

Rimmel helpt ons hierbij. In hun nieuwe 60 seconds collectie zitten vier kleuren die perfect zijn voor Koningsdag!

 

Oranje: 400 Tangerine Tent

Tangerine tent komt uit de Rita Ora collectie en is een mooie, felle oranje kleur. Op de dop zijn schattige madeliefjes (Daisy’s ;-)) afgebeeld. Dit lakje is goed dekkend in twee laagjes.

 

Rood: 315 Queen of tarts

Queen of tarts is een mooie, dieprode kleur. Deze kleur alleen staat echt super chique. Het is een lak die iets transparants in zich heeft. Toch is hij wel dekkend in twee laagjes.

 

Wit: 703 White hot love

White hot love is natuurlijk wit. Deze lak heeft een crème finish en lakt een beetje streperig naar mijn mening. Dat is vaak het geval met witte nagellak vind ik. Het blijft lastig.

 

Blauw: 828 Danny boy blue!

Danny boy, blue! is een mooie blauwe kleur die me doet denken aan die prachtige jurk van Máxima tijdens de inhuldiging. Het is een super mooie blauwe kleur die in twee lagen perfect dekkend is. Dit is een lak die ik ook snel alleen zou dragen. Super mooi!

Vandaag zijn mijn nagels oranje, rood, wit en blauw. Ik ga er een mooi feestje van maken en mijn nagels doen gezellig mee! Zijn jouw nagels ook in stijl? Welk van bovenstaande nagellak kleuren is jouw favoriet?

 

Samenvatting

Product: 60 seconds super shine nagellak

Merk: Rimmel

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 3,99

Cijfer: 8

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*