Koh Rock Chick

Categories Beautyglow

Koh Rock Chick is een lak met een créme finish. Hij is binnen twee laagjes goed dekkend en knalt echt van je nagels af. Naast roze nagellak is blauw denk ik mijn favoriet. Als ik zin heb in stoere, knallende nagels kies ik voor Koh Rock Chick.

Deze nagellak trekt de aandacht met gemak naar zich toe en laat zich daardoor goed combineren met een zwarte outfit.

 

Let er met blauwe nagellak wel op dat je goed afstand houd van je nagelriemen. Als de lak er eenmaal tegenaan komt is hij lastig te verwijderen.

Dit was mijn NOTD voor vandaag. Wat is jullie favoriete nagellak kleur?

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

10 thoughts on “Koh Rock Chick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*