Langer bruin trucje

Categories Beautyglow

Als iets je toch wel het ultieme zomergevoel geeft dan is het wel die mooie bruine teint die je krijgt. Ik vind zelf dat ik er altijd mooier uitzie als ik wat bruiner ben. Het geeft een gezondere gloed. Deze bruine teint wil ik dan ook het liefste zo lang mogelijk vasthouden. Dat kan op een hele simpele manier.

 

Wat heb je nodig?

Voor dit trucje heb je eigenlijk alleen een nachtcreme en een zelfbruiner nodig. Ik gebruik hiervoor Renewed Hope in a jar dry en mijn zelfbruiner Lancaster a week in ibiza.

 

Wat moet je doen?

Je opent het potje nachtcreme en je voegt hierin een klein beetje zelfbruiner toe.

Op bovenstaande foto kun je het duidelijk zien. De zelfbruiner lijkt hier net een poepje haha.

Nu meng je de zelfbruiner door je nachtcreme heen totdat het helemaal vermengd is. Je nachtcreme heeft een licht beige kleur.

 

En dat is eigenlijk alles wat je moet doen. Doordat de zelfbruiner door je nachtcreme is gemengd voeg je steeds heel lichtjes een beetje zelfbruiner aan je gezicht toe als je ‘s avonds je creme aanbrengt. Hierdoor is het effect niet onwijs opvallend en behoud je toch een beetje een bruine teint.

Als je het effect te onopvallend vind, kun je natuurlijk altijd wat meer zelfbruiner aan je nachtcreme toevoegen.

 

Ik hoop dat jullie dit trucje leuk vonden. Zelf gebruik ik dit nu al sinds eind september en ik heb nog steeds een beetje een bruine teint op mijn gezicht. 🙂

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*