L’Oreal Sublime Sun Perfect Bronze SPF 20

Categories Review

Deze zonnemelk is verrijkt met Argan Olie voor een intensieve voeding en versteviging van de huid. Dat klinkt goed toch? Deze zonnebrand zou ervoor moeten zorgen dat de huid egaal bruin wordt met een duurzame zomerse tan.

 

De test

In Frankrijk scheen de zon volop. Ik was dus veel aan het smeren! Perfect om deze zonnebrand te testen. Als eerste de verpakking. De zonnebrand is verpakt in een oranje vierkante fles die makkelijk in de hand ligt. Het etiket is mintgroen met goud.

De zonnebrand is echt een crème en dus geen spray. Op zich is dit beter, want het brengt wat dikker aan. Bij een spray vervliegt er ook veel zonnebrand en hierbij is dat minder snel het geval.

De zonnebrand zelf is een beetje beige van kleur. Alsof er een soort zelfbruiner doorheen zit. Ook zitten er mini glittertjes in de zonnebrand! Super cool! Na het aanbrengen heb je hierdoor echt een soort gouden gloed over je lichaam heen!

De crème smeert makkelijk uit en laat dus mooie gouden glittertjes achter. Na het zwemmen zitten de glittertjes nog steeds op mijn lichaam, dus daarom denk ik dat de zonnebrand ook na het zwemmen goed blijft zitten. Natuurlijk moet je de zonnebrand wel regelmatig opnieuw aanbrengen. Ik doe dat dan ook.

We hebben de zonnebrand met zijn tweeën regelmatig gebruikt en er zit nog een beetje in na een week. Dat betekend dus dat de zonnebrand erg zuinig in gebruik is. Deze zonnebrand zou ik overigens niet aanraden voor je gezicht. Dan heb je namelijk glittertjes op je gezicht. Not so charming.

Overigens, de zonnebrand heeft echt een vleugje zelfbruiner in zich geloof ik. Ik heb trouwens ook een nadeel daaraan ontdekt. Als je een witte bikini draagt, kun je namelijk bruine vlekken van de zonnebrand krijgen! Niet leuk! Gelukkig is dit ook makkelijk weer te verwijderen.

 

Conclusie

Ik ben tevreden over deze zonnebrandcrème. Hij beschermt goed en laat mooie gouden glitters achter waardoor je een mooie gloed over je lichaam krijgt. Wel opletten als je een witte bikini draagt.

 

Samenvatting

Product: Sublime Sun Perfect Bronze

Merk: L’Oreal

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 16,99

Cijfer: 8

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*