Make-up op vakantie

Categories Make-up, Persoonlijk

De volgende make-up producten neem ik mee op vakantie.

 

Als oogschaduw neem ik mijn Naked 3 palette mee. Hiermee kan je mooie looks maken die overal bij passen. De oogschaduwbasis die ik meeneem is Urban Decay Eyeshadow primer potion sin. De lipglossjes die ik meeneem zijn The Body Shop Honey Bronze, Chanel Silex en Lancome Juicy Tube manderin.

 

De blushes die ik meeneem zijn Chanel Tweed Pink en Chanel Espiegle. Als oogpotlood neem ik Bourjois waterpoof mee. Verder nog mijn wenkbrauwgel van Hema, Oranje mascara van Chanel en Zwarte mascara van Chanel.

 

Tot slot neem ik mee: bronzer van Essence Sun Club, Glanspareltjes van The Body Shop en Highlighter van Etos. Natuurlijk heb ik ook nog make-up kwasten mee om alles aan te brengen, maar het leek me een beetje onzin op die op de foto te zetten ;).

 

Dit zijn de producten die ik mee heb voor als we aankomen. Dan heb ik ook nog wat producten in mijn handbagage.

In mijn handbagage zit een klein tasje met de volgende producten. Evian waterspray, Essence kabuki kwast, Chanel Blush Ecrin, Dior Lipstick mini, Rosebut salve Minted Rose en een opklapbaar borsteltje van Remington.

 

Dit waren de make-up producten die ik meeneem. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “Make-up op vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*